Новорічна Манікюр

У той час як деякі з них готують на привидній можливості кінця світу, перукарів, макіяжистів і майстрів манікюру підраховують майбутній дохід від новорічних свят. Якщо з зачіскою і макіяжом більшість клієнтів більш-менш чіткі (вони роблять стандарт і на шляху), то з манікюрними речами дещо відрізняються. Звісно, можна відвідати салон і зробити звичайну французьку, але якщо душа вимагає різноманітності, то фантазувати або вдатися до варіантів інших фантазій, які ставлять їх створення на дисплеї.

Ось лише кілька прикладів:

Борд? Насолоджуйтесь весняним манікюром, як зробив американський Алекс. Я думаю, що це не складно повторити його, і навіть сам (іночі спробували, але в цьому випадку основна наполегливість, терпіння і «наголена рука», тому перший раз, звичайно, вийшов не квіти, але мазь).

Цей манікюр підходить для ніжних і романтичних дівчат, але для цього, атласу, тільки до майстра.

Популярна тема для татуювання тепер на нігтях: перо і птахи, які літають або зліва або праворуч.

Красивий різдвяний манікюр від дівчинки названий Катлен.

до 1 2 3 4 5+

Ви можете зробити без спеціального малюнка, просто грати з відтінками лаку.

Кілька простих, але красиві варіанти з блискітками:

І це, якщо я правильно пам'ятаю, це манікюр з водою:

"Dreamcatcher"

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу:

"Гумійні ведмеді".

Це партія! :

Металік і блискавки відновлюють свої позиції і можна забувати про м'ят, коралових і сірих відтінків.

Зірки теж часто експериментують з їх манікюром, тому можна запозичувати деякі ідеї з них:

Джессіка Biel

Кеша.

риганна

кепікі

Кассі.

Катерина Перрі.

Jennifer Любов Hewitt

Піксі Лотт.

Леді Гага.

Nikki Міндж

Белла Торн.

Зі Дешанель