878
Chenning Tatum
Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що ніхто не буде сперечатися, що Channing Tatum є дуже зручна людина, і красиві чоловіки повинні бути відтворені! Це те, що актор і його дружина Дженна Деван вже недавно робили, і результат був позитивним. Поговорили про те, що Дженна була вагітна. Ця дитина буде першою дитиною на 32-річну Тампу і його однолітній деван. Точна дата вагітності, представник пари не оголосив, але чути, що Дженна вже чотири місяці.
Привітання з щасливою парою!
Гарні батьки практично завжди роблять красиві діти. Я сподіваюся Ханнінг і Дженна підтвердити цю теорію.
Шаннінг і Дженна зустрілися в 2006 році на сцені фільму «Степ Вгору», де вони відіграли любителі і незабаром після його прем'єри оголосили про свої відносини. В осені 2008 року знаменитості займався під час романтичного відпочинку на Гавайському острові Маюї, а влітку 2009 року Чаннінг і Дженна одружилися в Малібу. Таума і його дружина вважаються однією з найстильніших пар в Голлівуді.
Привітання з щасливою парою!
Гарні батьки практично завжди роблять красиві діти. Я сподіваюся Ханнінг і Дженна підтвердити цю теорію.
Шаннінг і Дженна зустрілися в 2006 році на сцені фільму «Степ Вгору», де вони відіграли любителі і незабаром після його прем'єри оголосили про свої відносини. В осені 2008 року знаменитості займався під час романтичного відпочинку на Гавайському острові Маюї, а влітку 2009 року Чаннінг і Дженна одружилися в Малібу. Таума і його дружина вважаються однією з найстильніших пар в Голлівуді.