979
Меган Фокс прийняв, що її шлюб був збережений няні
26-річної краси не виглядав гірше після народження новонародженого Ноа – на суспільних подіях Меган Фокс з'явився в повному параді. Тим не менш, в недавньому інтерв'ю з телеведучою Джей Лено, вона прийняла, що пара тижнів тому вона була на межі нервового виснаження через те, що дитина Ноа не хоче падати в нічний час. Займав рано-розвантажувальну ліги над ребером повністю вичерпаний Меганом, і вона змушена була зайняти няня з медичною освітою, хоча вона раніше була категорично проти її дитини, піклуючись про когось іншого.
Якщо така красива пара зламалася через труднощі з порушенням руху дитини.
Так, я просто переоцінив свої здібності, сказав молодий мати. Я думав, що «Окрема жінка може впоратися з маленькими дітьми, як я гірша?», але я не мав ідеї, що це буде так важко. Брайан (Бріан Остін Грін, Меган) і я вичерпані безсонні ночі. Коли вона потрапила в точку, де я майже виходив через втому, я сказав до Браяну, «Соррі, darling, або ми найняти няні, тому що один з нас має спати іноді, або ми отримуємо розлучення, тому що рано чи пізно ми будемо вбити один одного.
За словами Фокса, її чоловіка, який спочатку теж проти няні, погодився з потребою, і тепер їхня родина відвідала двічі на тиждень досвідченою няні.
Залишилося побажати Меган і її чоловік терпіння - кожен був через це або пройде найближчим часом.
Якщо така красива пара зламалася через труднощі з порушенням руху дитини.
Так, я просто переоцінив свої здібності, сказав молодий мати. Я думав, що «Окрема жінка може впоратися з маленькими дітьми, як я гірша?», але я не мав ідеї, що це буде так важко. Брайан (Бріан Остін Грін, Меган) і я вичерпані безсонні ночі. Коли вона потрапила в точку, де я майже виходив через втому, я сказав до Браяну, «Соррі, darling, або ми найняти няні, тому що один з нас має спати іноді, або ми отримуємо розлучення, тому що рано чи пізно ми будемо вбити один одного.
За словами Фокса, її чоловіка, який спочатку теж проти няні, погодився з потребою, і тепер їхня родина відвідала двічі на тиждень досвідченою няні.
Залишилося побажати Меган і її чоловік терпіння - кожен був через це або пройде найближчим часом.