Любіє твіттер-фото зірка за 2012 рік

Після невдалого шлюбу Katy Perry слідувати свинцю основного персонажа Eat, Pray, Love більше половини.

Я дам, пром'яний, сходження на вулкан.

Мілі Cyrus' Веб-сайт: www.facebook.com Щодня фотогалерея твіттера поповнюється, але нещодавно співачка стала не 12, але 10 собак. Любитель Кируса, Ліла, покусила її другою собакою, яка була кладена в руки після інциденту.

«Чому кітч коли-небудь англійською, вона буде виглядати так само, як ви!» написав Alexa Chang, чоловічий виконавець стильної ІТ-дівчині. Ця фотографія в саворойському шкіряному комбінезоні Alexa розміщена на її сторінці пара місяців після виходу фільму « Темний лицар: Ренесанс Легенди».

Хто ви будете з вами і ви будете. Поведінка в грилі, як при видаленні з зубів Джей-З, підтримує Бараку Обаму в американських президентських гонках (примітьте сережки «Обама»).

Задоволення навколо басейну є прерогативом багатьох раперів, які створили багатоповерховий долар столиці давно. Цього літа П. Дідді насолоджувалися сонцем без забуту сонцезахисного крему.

Julia Roberts' niece, emma Roberts, відомий як милий коричневий і aspiring актриса, але що сюрприз її любителям, коли вона кладеться на білу глечик! Багато шанувальників, які знаходяться в ніжному віці, подумали, що це реальне волосся актриси і почали, хто оцінив, хто поливав новий колір волосся і стрижку не особливо цензури слів.

Емма Ватсон на множині фільму «Еліт Суспільство» як хобі будинків знаменитостей Nikki.

Дами Гага з березня цього року каже, що зірка не має макіяжу. Татуювання не враховуються, а також розширені губи «мостерської королеви».

Gwyneth Paltrow святкує 8-річчю дочки «аппа» імені Apple.

р.

Таксон Бібер вважає, що він нам не страшний, але ми не боїмося хамстерів, навіть якщо вони зубні.

Joe Jonas вирішив жартувати про абсолютно незаймана тему.

Hurricane Sandy є божевільний!

«Наша англійська принцеса», Джек Осборн, щасливий батько, писав. Дорогі дівчата, не за що-небудь англійською мовою її ім'я звучить як "горл".

Сім'я Джонсон-Сімпсон ще неповний Хеллоуїн. Тепер Джессіка очікує її другу дитину і наступного свята вона буде мати два милих курчат і місто Емеральда стане більше.

Кім Кардашян вразив її матір Кріс Дженнер. Для створення образу КК вам потрібно лише вугр, шарф Олександра Маккорона і сережки, як і ваша мама.

У той час як середина трьох сестер Кардашського клану затримала себе з усіма сортами несенсу, наймолодшим - Хлое Кардашян - не встигли і поспілкуватися з Гаррі Стилі, які не байдужі до старших дівчат.

Світ невеликий: на день народження брата Джека Осборна з Давидом Бекхемом.

р.

Lea Michelle на набір "Glee".

Spice Дівчата на закриття Лондонської Олімпіади. Вікторія, як зазвичай, знаходиться на бокових лініях.

Джастін Бібер займається Селеною Гомесом. Залишилося чекати офіційної пропозиції та весілля.

«Я хочу, щоб це ще 9 місяців!» – щасливий з іммінентним народженням дитини і вже замислюючись про другу дитину з улюбленою Герард Піка Шакіри.

Том Далі був настільки радий своєю бронзовою олімпійською медаллю, що він отримав татуювання на честь минулих і майбутніх ігор. Дівчата були заховані, щоб побачити це фото улюбленого спортсмена.

"День тижня Тедді на планеті"

Роббі Вільямс не приховує щастя від довгоочікуваного батька.

553283р.

Ellie Golding показала читачам свій комфортний домашній костюм.

р.

Після трьох годин сну я відчуваю, як старий мішок.

Англійська гумор від Victoria Beckham.

759361