Гроші – це мистецтво.

Гроші – це мистецтво та мистецтво. Німецький концептуальний художник Ганс-Петер Фельдман восьмому премію Хуго Босса присуджено премію «Сомон Гуггенхайм» в кількості сто тисяч доларів за вагомі досягнення в сучасному мистецтві.

Фельдман попросив на свій приз в одному долару готівку. Він захопив унікальну дію, позбавляючи повернути багато грошей в роботу мистецтва.

Сам художник сказав в інтерв'ю з Нью-Йорком Times:

Мені 70 років, і я почав займатися мистецтвом в 50-х роках. Не було грошей у світі мистецтва. Гроші та мистецтво несумісні. Що сто тисяч доларів дуже важливо мені. Неймовірно, що сталося мені. І хочу показати всім, що кількість зеленого.

р.

Особлива кімната була виділена для реалізації ідеї. Займали тринадцять днів для інсталяторів музею для однокамерної установки. Вони покривають приміщення векселями з підлоги до стелі. Ми працюємо з кожним днем.

У номері було замовлено монтаж камер спостереження і цілодобова безпека, якщо раптом видовище занадто примховує відвідувачів. Наприкінці виставки всі законопроекти пішли на гаманець переможця премії – Фельдман.