797
Зірки проти
Група знаменитостей різних калібрів, включаючи Кім Кардашян, Розаріо Даусон, Jordin Sparks, Pink і Jonah Hill, загрожують бойкотувати популярну службу для розміщення особистих фотографій, Instagram, якщо його керівництво не змінює політику конфіденційності. Те, що в понеділок (грудень 17), Instagram босів запровадив нову програму соціальної політики ресурсу, а зірки були вирощені пунктом, де зазначено, що служба може продати копії опублікованих фотографій користувачів без їх повідомлення. Природно, ніхто не захоче ваші особисті фотографії, і зірка користувачів Instagram висловили свою дружню «фі». Більшість припинили розміщення свіжих фотографій на своїх рахунках, а деякі явно заявили про їх незгоду з новою політикою.
«Я любив Instagram...навіть ці нововведення.» - Кім Кардашян.
р.
"Кліпінг" Goodbye Instagram!
3250Р. 3700Р.
«Я збираю свої фотографії Instagram і переїзд на Тадау!» - Розаріо Даусон.
Instagram, мій улюблений фото додаток, ви захопили мене в спині! Я відчуваю, що хлопець, який знайшов свою дружину, був сплячий з найкращим другом, Йона Хілл.
Не можна просто взяти і продати особисті фотографії.
Посада відомих користувачів Instagram підкаже його босів, щоб випустити ще одну заяву, в якій вони запевнили, що вони не збираються використовувати фотографії, розміщені за допомогою програми для комерційних цілей.
«Я любив Instagram...навіть ці нововведення.» - Кім Кардашян.
р.
"Кліпінг" Goodbye Instagram!
3250Р. 3700Р.
«Я збираю свої фотографії Instagram і переїзд на Тадау!» - Розаріо Даусон.
Instagram, мій улюблений фото додаток, ви захопили мене в спині! Я відчуваю, що хлопець, який знайшов свою дружину, був сплячий з найкращим другом, Йона Хілл.
Не можна просто взяти і продати особисті фотографії.
Посада відомих користувачів Instagram підкаже його босів, щоб випустити ще одну заяву, в якій вони запевнили, що вони не збираються використовувати фотографії, розміщені за допомогою програми для комерційних цілей.