807
Кіт на гарячому даху
Учора, 20 грудня прем'єра вистави «Кат на гарячому дахі», головна зірка якої була незаслужена Шкарлетт Йохансон. У Нью-Йоркі відбувся запуск-в театрального театру Річарда Родгерса. 28-річна актриса грає роль «Cat» Maggie в одному з найпопулярніших п'єс відомих Tennessee Williams, і вона супроводжувалася такими зірками, як Benjamin Walker (у виробництві він грає чоловіка Maggie, Brita Polita) і Debra Monk (відкрита акторка Broadway, з'явилася в підтримці ролей багатьох відомих фільмів).
Роль "Cat" Maggie одночасно блискучо втілено таких зірок, як Elizabeth Taylor, Jessica Lang і Ashley Judd. Нехай надії Scarlett отримує краще, якщо не гірше.
Скарлетт Йохансон на його роль:
Я думаю, що сексуальність кішки Maggie часто перевищена. Її чарівність і привабливість, безсумнівно, відіграла роль в історії, але вона не була фемдом. Я маю на увазі, є багато, щоб відтворити там, крім того, лежачи красиво на клумбі в шовковому півнірі. . . ?
Роль "Cat" Maggie одночасно блискучо втілено таких зірок, як Elizabeth Taylor, Jessica Lang і Ashley Judd. Нехай надії Scarlett отримує краще, якщо не гірше.
Скарлетт Йохансон на його роль:
Я думаю, що сексуальність кішки Maggie часто перевищена. Її чарівність і привабливість, безсумнівно, відіграла роль в історії, але вона не була фемдом. Я маю на увазі, є багато, щоб відтворити там, крім того, лежачи красиво на клумбі в шовковому півнірі. . . ?