Згадайте, що ми робили в школі. У класі ми навчилися... Я не вірю.
Ноутбук ігри
1,1 км Найпопулярніші та улюблені ігри з усього часу були і залишаються "Сійські битви":
Р
2,2 км Ще один хороший, дитяча, інтелектуальна гра "Послух":
Один з гравців робить слово – пише перший і останній лист слова на папері і позначає місця для інших літер. Листя з петлею натягують. Другий гравець пропонує лист, який може бути включений в слово. Якщо є такий лист у слово, то перший гравець пише його за відповідними ознаками цього листа - стільки разів, скільки це відбувається в слово. Якщо такої літери немає, то коло в петлі зображують голову додають в жовчі. Другий гравець продовжує вгадувати листи до тих пір, поки він не вгадує весь слово. Для кожної неправильної відповіді перший гравець додає одну частину тулуба до галоу. Якщо ж торсо в галуси тягнеться повністю, то здогадуючий гравець втрачає, вважається висить. Якщо гравець може вгадати слово, він виграє і може зробити слово. Скільки ми вішали ...
3. У Велика стратегія гри "Понтс":
Р
Гра для двох людей, для вас і вашої половинки. Завдання полягає в оточенні точок вашого кольору противника. На перехресті листових ліній в клітку, кожен з власним кольором. При створенні безперервної (вертичної, горизонтальної, діагональної) закритої лінії, утворюється область. Якщо є ворожі точки всередині неї (в ній можуть бути точки, які не зайняті будь-якими точками), то це вважається зоною навколишнього середовища, в якому додатково заборонено ставити точку на будь-який з гравців. Якщо немає точок опонента, то площа безкоштовна і ви можете поставити точки в неї.
4. У Класика жанру - "Cross-toe":
Якщо урок дуже нудний і довгий, то є ще один варіант:
У мене є всі чохли зошита, бліотечні та протяги були вписані з «tic-toe» :
139248
Чи пам'ятаєте блаки? Так крутий, м'який, хороший дотик. Тексти пісень, а це означає: Я завжди любив рису на них.
5. Умань Але найцікавіша гра для двох «Дансери». Це був наш Світ танків!
179530
р.
З середини зошита подвійна листка зламала і танцюристи на кожній половині поля бою. Під час своєї повороту гравець звернув глуху точку з ручкою в кінці купе його танка, складав лист уздовж вигину, а на зворотному боці звернув ту ж точку на місці, де видно слід «знімання». В результаті на ворожому полі залишився чорновий друк форту. Якщо він потрапив на ворожий танк, він був вбитий. Резерви можуть бути пофарбовані під час гри.
6. Жнівень Коли ваш номер був хворий, ви можете взяти розпис поросят на запасах вашого ноутбука окремо:
«Швей» може бути подвійним, потрійним, квадроциклом і т.д. Зазвичай це було ізольовано у старшій школі, коли батьки більше не дивилися в блокноти і вони не перевірили.
7. Про нас Нанесення полів в блокнот.
963446
Коли на початку уроку вже вибрано і відповіді ви можете залучити до малювання полів у блокнот. Нотатки без полів були приблизно рівні немиті шкарпетки і незрівнянна головка. 4 клітини з краю, червона ручка ... shshiiyir ... наступний лист ...
8. У Коли поля все намальовані, пороги намальовані, ігри граються, то можна використовувати прохолодну лінію офіцера:
Р
Це наша фарба щітка. Різні комбінації іконок, їх перехрестя, люка, фарбування тощо. Це величезна фантазія поле!
9. Навігація Також можна використовувати монети для тортів і обідів.
Особливо круті принти були отримані з кінця олівець KOH-I-NOOR - це був такий жовтий лак.
10. Блокнот не тільки наш невичерпний джерело натхнення, але і корисний магазин інформації:
Хто навчив Pioneer Pledge з ноутбука?
А СРСР?
р.
А багатозастосувальний стіл і метрична система?
Продукція
Блокнот навчить нас не тільки писати і математику, але і основи орігамі:
Продукція
Блокнот навчить нас не тільки писати і математику, але і основи орігамі:
Перший раз я бачив BMW це:
Ми були...
Або це:
Габаритний зображення
Або це:
З водою, в поглибленні, з польоту сходів, на п'ятих сортах, що їдуть на обід, було красиво.
Або в класі, всі раптові, гойдалки це.
З ноутбука ви можете зробити crow-talk:
Дівчата виготовлені сорочки з різнокольорових чохлів старих ноутбуків
З нових ноутбуків - фортунні казки та секрети:
Кожна складка була вкладено обгортку з цукерки або ясен, затискання з журналів і листівок. Сторінки були пофарбовані візерунками і нумерованими. На вимогу дівчата підійшов до хлопчиків і попросили їм ім'я номеру в випадковому порядку. Відкрито бажану сторінку за назвою номеру, відкриту складку, пророку, написану на ній, чи було надана обгортка. Серед себе дівчата відіграли “чуття”, таким чином змінюючи зміст “вічів”.
Ще один зошит хобі дівчаток - "Шестії":
Своїм святом і красою. Можливо, при необхідності вкрасти профілі дівчини і запускати багато її відпочинку ... Це було краще, ніж тягнути косичку : Я ще не пам'ятаю фразу з моєї сестри: «Один рік – 365 днів, 8,760 годин, 525,600 хвилин...» Будь-який, всі дівчата речі :
Якщо ви не хотіли нічого робити, або отримали пару в класі, то решта його може бути витрачений на найбільш захоплюючу роботу - свердління епоху з олівцем:
Багато моїх епоху мали великі отвори і були легко покласти на олівцем. Ні, я не був Б. : У всіх 10 років школи я мав лише 3 або 4 потрій у чверть. : Я просто сподобалась буріння серветок і укусу ковпачок ручок - Я дам їх на землю ...
І я просто любила подряпину мій ніготь на чохлах зошитів.
Є такі круті дискретні доріжки на ньому, високі. Так само, як лопаються бульбашки.
І в уроці ви можете додати різні погані слова з підрахунку паличок, які викликали приглушене захоплення сусідів в стілах :
Змінити!
Було багато ігор на глибині. Практично всі з них були спортивні - розводять з вигулками, зловмисними, сліпими дівчатами, богослужіннями, борями, футболом з кимось коротким валізом, "догами" з щоденником видовища і т.д. Але вони були серед ігор і спокійних.
Наприклад:
Потрібно вдарити одну монету на стек інших так, щоб максимальна кількість їх перевернулися. Наприклад, якщо монети були розміщені «хвости», то гравець може забрати ці монети, які після його удару з «дощами» виповнили «завдяки». Учителі були захоплені цією грою. Розглянуто азартні ігри і гроші. Насправді це було.
Пізніше монети знецінені і були замінені на іншу валюту - вставки:
Принцип гри є таким же - після натискання долоні на стек лайнерів, гравець може підібрати ті, які перетворилися. Насправді, тому кожен в колекціях мав дуже шаббі вставки - наслідки численних ігор.
Ну, про "Стон, ножиці, папір" не багато сказати.
Граючи в класі часто призвело до того, що обидва гравці знімаються з класу. І лоби були червоними після неї. :
Футбол у школі може бути відтворений не тільки з м'ячем, а й бесплатою. Ми іноді грали настільний футбол з піною кулькою.
Виготовляються (виводяться з олівцем) на плоскому столі ворота, центр поля і подали світлий кульку назад і вперед з пальмовими клаптями. Було весело. Гра обов'язково не для уроку - занадто емоційний : Дуже підходить для пляжу влітку.
Камені.
Були кілька варіантів гри. Вони прокидають камені на підлозі, посувають кожну з них між двома, перекидають їх вгору і спіймали спину пальми і т.д. Я впевнений, що кожен розповість про правила. Це все, що я пам'ятаю. І це обов'язково не повний перелік. Про те, що ви зробили в класі (крім вивчення) і змін. : З точки зору тихих ігор.
Джерело: alexio-marziano.livejournal.com