533
Brooke Shields.
Температура в Нью-Йорк танці біля нуля на термометрі, але не менше одного мешканця цього міста заморозків, як кажуть, на барабані. Ппараці важко здивувати, але цей час вони були шоковані, щоб побачити Brooke Shields, які стерли... flip-flops, демонструючи акуратний педикюр. Блакитні пальці 47-річного бруксу контрастно зауваживо з іншим тілом, одягнені за погодою: теплий витяжний пуховик і ізольовані джинси. Судячи з дивним обличчям другу Брука, вона сама не ослаблена морозостійкістю щитів. Актриса, якби нічого не сталося, походився на вулицю, і навіть продемонстрував знак миру до фотографа, який вказував камеру на ногах.
Я не хочу, щоб довести його, але можливо, brooke Shields' дивна поведінка пов'язана з трагедія вона нещодавно досвідчена. У листопаді загинув матір актора Террі, який колись був її персональним менеджером, Жінка зникла в досить венозний вік (79), але це, безумовно, не змінює біль втрати для Brooke.
Террі щити і Брук
Я не хочу, щоб довести його, але можливо, brooke Shields' дивна поведінка пов'язана з трагедія вона нещодавно досвідчена. У листопаді загинув матір актора Террі, який колись був її персональним менеджером, Жінка зникла в досить венозний вік (79), але це, безумовно, не змінює біль втрати для Brooke.
Террі щити і Брук