1750
Leonardo DiCaprio Нова подруга
Leonardo DiCaprio є в любові! Про нас Цього разу вибір актора став партнером фільму «Вовк стіни» Марго Роббі. У фільмі Марго і Лева відіграли роль закоханих, тому не дивно, що пристрасть на екрані перетворилася в реальну (ми знаємо багато таких прикладів). Лео ще не зробив офіційну заяву про новий роман, але немає диму без вогню. У Лас-Вегасі, а потім сексуальна блондинка з'явилася на день народження героя-любителя і не відійшов від нього один крок. Крім того, джерела з набору «Wolf» також свідчать про те, що пара витрачала багато часу, від очей людей.
Фото з набору "Вовк стіни"
р.
Як і раніше, Леонардо вибрав як подруга видатний блондинка молодший (це запис - Маргот всього 22 років). Нагадуємо, що один раз актор вже зустрівся з Gisele Bundchen, Bar Rafaeli і Blake Lively, який дуже схожий на тип для Miss Robbie. Останнім «завжимом» Лев став секретна модель «Erin Heatherton», на якій він від 9 місяців. Я не думаю, що Лев не зупиниться там, але це буде приємно знати, що я неправильно.
Фото з набору "Вовк стіни"
р.
Як і раніше, Леонардо вибрав як подруга видатний блондинка молодший (це запис - Маргот всього 22 років). Нагадуємо, що один раз актор вже зустрівся з Gisele Bundchen, Bar Rafaeli і Blake Lively, який дуже схожий на тип для Miss Robbie. Останнім «завжимом» Лев став секретна модель «Erin Heatherton», на якій він від 9 місяців. Я не думаю, що Лев не зупиниться там, але це буде приємно знати, що я неправильно.