951
Новорічні іграшки
Новий рік приїжджає. Хтось вже прикрасив дерево, і хтось просто збирається. Я знайшов ще одну ідею, як перетворити звичайні різдвяні іграшки в оригінальні різдвяні прикраси для ялинки. Я поспішаю поділитися з вами.
Для роботи потрібно:
недорого, монохромні іграшки,
- фарба,
- паперові серветки з малюнками,
- акриловий лак,
- Клей ПВА,
- Шпон,
- Рука,
- нігті ножиці,
- пластикова ємність.
Поставте на палітру будь-який колір, який вам подобається. У цьому випадку використовується біла фарба. За допомогою губки нанесіть багато фарби на м'яч. Пофарбуйте всі кульки таким чином. Дозволяти мене сухим.
р.
В той же час давайте креслення. Відокремити кольоровий шар серветок з білого кольору.
За допомогою нігтьових ножиць акуратно вирізати малюнки.
Р
Наклейте їх до готового сноуборда за допомогою клею ПВА розбавляємо водою в рівних пропорціях.
Починаємо з середини і поступово переходимо до краю. Робимо це з іншим кресленням.
р.
Після клею висихає виберіть колір для оформлення фону навколо зображення.
Наприкінці роботи покрийте всю кульку акриловим лаком.
Ваші новорічні іграшки готові!
Нехай вони принесуть радість в новому році!
Для роботи потрібно:
недорого, монохромні іграшки,
- фарба,
- паперові серветки з малюнками,
- акриловий лак,
- Клей ПВА,
- Шпон,
- Рука,
- нігті ножиці,
- пластикова ємність.
Поставте на палітру будь-який колір, який вам подобається. У цьому випадку використовується біла фарба. За допомогою губки нанесіть багато фарби на м'яч. Пофарбуйте всі кульки таким чином. Дозволяти мене сухим.
р.
В той же час давайте креслення. Відокремити кольоровий шар серветок з білого кольору.
За допомогою нігтьових ножиць акуратно вирізати малюнки.
Р
Наклейте їх до готового сноуборда за допомогою клею ПВА розбавляємо водою в рівних пропорціях.
Починаємо з середини і поступово переходимо до краю. Робимо це з іншим кресленням.
р.
Після клею висихає виберіть колір для оформлення фону навколо зображення.
Наприкінці роботи покрийте всю кульку акриловим лаком.
Ваші новорічні іграшки готові!
Нехай вони принесуть радість в новому році!