Слетниця

Минулого тижня, що ми чекали і бояться Ні, це не про невдалий кінець світу, а фінал улюбленого серіалу «Дівчина Горіх». Протягом шести років ми дотрималися долі окремих членів Манхеттенської еліти, досвідчених і сміятися з ними. Але як звичайно, всі хороші речі приходять до кінця, і це час для відповідних зображень, щоб сказати до персонажів серії, які стали майже сім'єю протягом шести сезонів.

р.

Історія створення

Історія «Дівчата Госіпа» почалася просто і банально. Продюсер Джош Шварц, який тільки закінчив роботу на популярному серіалі «Леоне серце» і не хотів би боротися з молодіжними телевізійними шоу все більше, половив очі книги Cecily von Zigesar, що розповів про життя золотої молоді. Шварц подобав історію і зрозумів, що він був «не готовий залишити школу ще». Продюсер швидко зібрав команду і почав працювати на плівці. Так, спочатку «Дівчина Госіп» був задуманий як фільм, в якому головна роль була грана Ліндсай Лохан. На щастя, Логан вийшов проект, а фільм поступово перетворився в серію.

Очевидною перевагою серії стала наявність інтригу - кожен дійсно хотів дізнатися, хто неординарний богинь був. На момент написання книги (2002) не було інтернет-проектів, які б розповісти про останні чутки та стрибки з світу знаменитостей, тому ідея госупної дівчини як самостійного джерела інтернету впала до багатьох кришок. Крім того, «Дівчина Госіп» стала першою серією, діями якої розгорталися в Нью-Йорку і показали мегаполіс від романтичної сторони.

Письма Стефані Збереження зробив велику роботу для створення сценарію, який не тільки був цікавим, але і відобразив реальність ситуації, описаної в ньому. Учні приватні школи, взаємодіяли з дітьми заможних батьків, і спостерігали поведінку заможних дівчат поза шкільними налаштуваннями. Таким чином, вона змогла дізнатися, що всі фантастики про пандусантність, памперування і погана поведінка багатих дітей Нью-Йорка не тільки міф, але реальність.

Основні символи

Спочатку серія була задумана як історія про Серена як основний характер, але поступово кожен з персонажів почав отримувати достатню кількість часу екрана і набути своїх шанувальників, тому виробники вирішили однаково розвивати кожен з сюжетних ліній. А...

Serena van der Woodsen є дуже погана дівчина і одночасно перша краса школи, в шафі якої є багато скелетів. Не існує сенсу в списку всіх хлопців Серени, кожен з яких був любовом свого життя в різні часи, але які питання є те, що в кінці вона залишається з ким вона повинна бути. Для всього свого 20-річного життя випромінююча блондинка зуміла розбити багато дерева (у вас є явний вбивця, і наркотики, і несамовита поведінка), але кожен любить Серена дуже багато і душі в її не послухайте, що, безумовно, йде проти реальності життя.

Габаритний зображення

На екрані зображення Serena було дуже вдало втілено Blake Lively. Блейк може бути дещо поступається книзі Серена в краси, але безмежний шарм і харизма актриса були ключовими факторами при виборі Блейку за роль С.

Blair Waldorf – королева школа та найкращий друг Serena. Все в житті Blair ідеально підходить ... крім неправильного хлопця, обману подруга, проблеми зі здоров'ям, розлучення, секретна любов і т.д. Незважаючи на всі проблеми в житті, Blair визначає мету і йде до неї, проковтнувши все на своєму шляху - така наполегливість може бути загиблою. Як у випадку Серени, любовні лінії Blair дуже різноманітні (навіть вас і князь, і навіть старий друг з нижніх класів), але всі її симпатії бліді на тлі неординарних хук Бас.

Роль Blair в серії грали Leighton Meester. За словами актора, вона не могла б уявити, що вона зможе грати в один характер протягом шести років, але роль Blair завжди залишається однією з її улюбленців, незважаючи на те, що вона і її характер є «достатньо різні люди». До речі, для ролі Blair Layton довелося змінити з блондинка в брюнетка.

Чак Бас. творці серіалу самі покликають «заражені вілли», але це тільки стосується перших декількох сезонів. Хак виростає і поступово перетворюється з псованої школярки в ручну людину, яка, хоча він може продати кохану для готелю готель, як і раніше найпопулярніший чоловічий характер в серії.

The Perfect Chuck Bass був виконаний британським Ed Westwick. Через свого героя Не тільки троянда, щоб славитися за межами своєї батьківщини, як budding молодий актор і рок музикант.
р.

В цілому, литий «Дівчинка Голосів» виявився дуже успішним - кожен актор відмінно втілював свій характер на екрані, демонструючи стільки ж, скільки необхідно для інтригування і інтересу. Для шести сезонів список основних персонажів серії залишається незмінним – крім вищевказаних символів вона включає «солодкий хлопчик». Nate Archebald (Chase Crawford) і Brooklyn Представник Dan Humphrey грали Penn Bedgley. Але Бруклін дівчина Дженні Гуфрі, грала Тейлором Момсеном, залишила основну лити в середині серії і тільки зрідка з'явилася на екрані, позбавляючи весь вільний час до музичної творчості. Незважаючи на такий поворот подій в акторській кар'єрі Момсена, вона зуміла створити на екрані одне з найяскравіших зображень в серії – від милої дівчини, яка, однак, завжди знає те, що і хто вона бажала, дитина Джей через жорсткі зусилля і труднощі для декількох сезонів перетворилися в цинічну і жаркуючу королева школи.

Jenny в перший сезон...

6 4009476

...і третій

Лука Бресель

Nate Archibald.

Популярність і вплив серії

Під час зйомок пілотного епізоду творці серії не змогли уявити, що їхнє шоу буде настільки популярним. Після виходу першої серії «Дівчата Госсіп», вся Америка, здавалося б, піти божевільні – газети і журнали, написані про серію, любителі охороняли один раз невідомі актори на своїх фільмувальних причепахах надії отримання фото з зіркою, рейтинги телевізійного шоу небакетовані. Це був успіх!

Безпрецедентний успіх був великим сюрпризом не тільки для виробників шоу, але і для акторів. 20-річні хлопчики і дівчата, багато хто навіть не був до Нью-Йорка, стали зірами світового масштабу, які стали справжнім полюванням – від прихильників і папаразії.

У мене було близько сотні дівчат біля причепа. Як тільки я вийшов з причепа, вони не могли чути свій голос. Вони шуок перед мною з листівками моїх фотографій надії отримання автографа, роздяттям імені. Вони також люблять доторкнутися до волосся. Легуон пан.
Дуже несподівано - десятки камер були спрямовані на мене. Я ніколи не бачив багато фотографів у всьому житті, і вони всі дивляться на мене. Що робити? Пенн Бадглі
Я мав сцена з Chase Crawford, де ми повинні поцікавитися. Зйомки відбувалися на вулиці, і багато глядачів переповнилися навколо нас, переважно молоді дівчата (підозрілі, що всі прийшли до захоплення Часе). На команді «мотор» ми почали поцікавитися, а потім почули диких кріс, як «не!», «хай?», «за що?». Всі ці дівчата були кричущими і кричущими - очевидно, вони дійсно хотіли бути в моєму місці. Я ставку Crawford був дуже рівним! Лука Бресель

Але не тільки любов вболівальника був доказом популярності «Дівчині Ґосіпа»: Барак Обама знає про існування серії і колись згадує його в одному з його неофіційних виступів, а Нью-Йорк Майор Bloomberg офіційно проголосував 26 січня 2012 року – день, коли в 100-му епізоді серії було випущено – день «Дівчата Госіп», який підвернув свою заяву з відомою «XoXo». Звісно, серія опонентів - незалежне об'єднання "Паренти проти телебачення"

Поступово серія стала культовим явищем, а скептицькі критики більше не називали його «ступеневий показ про підлітків». У квітні 2008 року в Нью-Йоркському журналі поставили фото головної каси «Дівчата Госсіпа» на кришку, зателефонувавши до серії «Найкраща телешоу Ever».

Мода

Мода не тільки частина серії, вона була однією з головних персонажів. Стиліст Ерік Денмен вдалося створити іконічний стиль для кожного з персонажів - він висловив персонажів через одяг, роблячи їх зображення більш реалістичними. Стиліст ніколи не обмінюється для тріфл, перев'язуючи його підопічних у створенні з останніх колекцій емінестичних дизайнерів. У серії майже немає одягу і аксесуарів «не ім'я», хоча б якщо мова йде про стиль основних персонажів – якщо сумка, то, безумовно, Chanel, якщо взуття, то Крістіан Лоу Лоубутину, якщо кільце залучення, то тільки від Гаррі Winston – унікальний і зроблений для замовлення.

р.

Я не знаю, що я не мав багато часу позначення зображень для наших персонажів - Я просто мав подивитися на характеризацію персонажа в скрипті, і все відразу ж впав на місце. Стиль Блера - стиль першої леді, елегантний і витончений, але не позбавлений індивідуальності. Чак – король життя, сердець і небезпечний, а стиль його одягу доречний - яскраві кольори, незабутні деталі. Пам'ятайте, що його знаменитий шарф від першого сезону, який перетворився в класичний краватку Ascot і пізніше метелика. У створенні образу Serena, Blake допоміг мені багато, вона зуміла принести її бачення до стилю її персонажа. Ерік Денман.

Завдяки зусиллям Деймана, актори, які грають основні ролі, стали справжніми іконами стилю. Багато хто з них беруть участь в рекламних кампаніях відомих брендів, деякі муси модних будинків з довгою історією, не кажучи вже про те, як шик вони з'являються на червоних килимах соціальних подій.

Дякую Серена, я дізнався, як вибрати одяг, вибрати аксесуари, поєднувати кольори. Я був просто божевільний про її гардероб - це кожна дівчина мрія. Протягом шести років я поставив всі речі, які я хотів на спеціальний список. По закінченню зйомок я визначився, щоб зібрати дух і попросити все сподобалося для особистого використання. Але список був просто величезний! Я був сором'язливим і запитав тільки одне. Лука Бресель
У ранньому сезоні мій стиль сукні був дуже розслаблений – він відчув, як я був в рекламі для Nautica ( бренд, який створює одяг для відпочинку, спорту, включаючи плавання). Але я завжди любив спосіб Чак був одягнений - зелені шкарпетки, квіткові метелики, суспендери. Я люблю одяг, як це теж, це весело. Chase Crawford
Я пам'ятаю день зйомок «ми» весілля. Більше як і мої весілля. Перша сукня була просто чарівною – вона була спеціально для Blair від Vera Wong сама! Друге весілля було менш пишним і тому менш стандартним, плаття було доречно. Синій туалет від Elie Saab з приголомшливими фінішами Можливо, це наряд я хотів би назвати найбільш улюбленим з цілої серії. Легуон пан.

«Дівчина Госіп» радує нас історіями протягом 6 років. Шкіра бамп, посмішка до вух, люмп в горлі - все це "Дівчина-Госіп". Так, серія не була ідеальною протягом усього сезону, але і непередбаченим закінченням пережили спогади про те, що ностальгічні моменти, коли все почалося. І від цього почуття стало теплим, легким і трохи сумним.

до Так це над? Ми збираємося виростити і жити наше життя?
- Так, ходив дівчина.
3250Р. 3700Р.

Гарбі, Gosip Дівчина!