Mickey Rourke йде на гей бари

У середині наступного року почне знімати нову плівку, в якій Міккі відіграє Ґарет Томас, відомий регбі-плеєр, який був першим серед представників популярних командних видів спорту три роки тому відкрито оголосив свою географію. У той же час актор вже зробив друзів з спортсменом, і навіть тимчасово перейшов до Уельсу, щоб допомогти йому отримати необхідну форму для зйомок.

Але штовхання і тяги ще одна половина історії. Гарет також взяв Міккі до гей-клубу в Лондоні. Все було заплановано так, щоб папарази не встигли взяти мільйона картин, і Міккіло спокійно отримали необхідний досвід і дізналися, як звичайні люди витрачають час.

499.00 Р

Незважаючи на те, що Рурке відомий своєю відданістю і готовність йти до багатьох фізичних тестів заради роботи, багато скептично про це литіння, враховуючи, що актор більш ніж 20 років старшого, ніж його героя і не порівняти з ним в плані фізики.
На певному етапі підготовки проекту, пов’язаному з сумнівами, Рарке вже вдалося відмовитися від цієї ролі, а продюсери, потім почали розглядати кандидацію Тома Хардя та інших відомих акторів. Тим не менш, все повернулося до нормального.

Гарет сам грає своїми руками для Міккі. Ось що він сказав в інтерв'ю:

Я ніколи не думав про те, як я шукав. Я ніколи не думав, "О, я не люблю, щоб рубати на обличчі". Всі мої битви відбиті на обличчі. Найголовніше, коли хтось збирається грати вас в фільм для того, щоб людина визнала вас назад і вперед. І Міккі може грати в емоційні ролі краще, ніж будь-хто я бачив. Люди думають, що ми повинні виглядати таким чином. Але мій зовнішній вигляд не мене. У кожної людини є штанга. Міккі мав свої проблеми і розуміє багато чого, що я був через. Тепер він може майже закінчити мої вироки для мене. Я не знаю про Міккі, і я можу сказати про мене, так що він дуже підходить для ролі.