765
Психологічна допомога шанувальникам Гага
Нерідкий художник піклується про своїх шанувальників, як леді Гага. Зірка словінг-зв’язує шанувальників свого таланту «Літтєві монстри» і регулярно влаштовує вболівальникські зустрічі. Щоб зробити шанувальників, які люблять її ще більше, Гага готовий надати їм безкоштовну психологічну консультацію і навіть годувати їх! 11 січня 2013 року співачка запланована на виконання у Ванкувері. У своєму Twitter-блоці Леді Гага зауважив, що на місці концерту буде розташований причіп, в якому кожен бажаючий поліпшувати психічне здоров’я чекає професійних психологів. Вони дадуть як індивідуальне, так і групове консультування, і це не обійдеться шанувальникам Gaga.
р.
У Канаді непарна співачка любила і чекала
«Ком до автобуса BornBrave, місце де можна допомогти, якщо у вас є депресія або проблеми психічного здоров’я». Ви не будете судити і надати вам реальну допомогу, доступні кожному. Там також буде groceries, Гага сказав уболівальників Ванкувера.
BornBrave Bus - це пілотний проект в концертній діяльності Гага. Не можна сказати напевно, але доцільно припустити, що якщо багато людей звертаються за психологічну допомогу на концерті, співачка візьме на себе автобус BornBrave на наступні виступи.
р.У Канаді непарна співачка любила і чекала
«Ком до автобуса BornBrave, місце де можна допомогти, якщо у вас є депресія або проблеми психічного здоров’я». Ви не будете судити і надати вам реальну допомогу, доступні кожному. Там також буде groceries, Гага сказав уболівальників Ванкувера.
BornBrave Bus - це пілотний проект в концертній діяльності Гага. Не можна сказати напевно, але доцільно припустити, що якщо багато людей звертаються за психологічну допомогу на концерті, співачка візьме на себе автобус BornBrave на наступні виступи.