Ппараці платили своїм життям.

Бажання отримати ексклюзивні постріли Justin Bieber в його Феррі вартість Лос-Анджелес фотографа його життя. У перший день Нового року відбувся трагедія. У Лос-Анджелесі поліція розповіла журналістам Джейм-Сухон, що фотограф був шпигуном на Justin Bieber в районі Getty Center. Пізніше журналісти ТМЗ змогли дізнатися назву жертви – Кріс Гурра, 20-річний фріланс-фотограф (це означає, що він не був на складі будь-якого видання, просто продаючи фотографії, щоб зацікавити таблиці). Гурра захотіла фотографувати співачки за кермом ферарію крупним планом, а, захопивши, вирушивши на рухомий провулок, де потрапив перший прохідний автомобіль.

Папарази помер миттєво. Найсумнішим є те, що він загинув, щоб поставити його непристойно, за що-небудь - після того, як весь час трагедії, Б'єбер не в машині, він пішов з покупками, фотограф поставив своє життя на ризик.

Бібер в його білому Феррарі - смачний пошук для фотографів

18-річної співачки знеболюється і сумується цією смішною смертю, так як смерть папарази пов'язана з його назвою:

«Я не маю нічого спільного з цим страшним інцидентом, тому що я не в машині час. Але все ж, мої думки і молитви з родиною жертви... Justin - сказав він Я сподіваюсь, що ця трагедія, нарешті, відповідає законодавцям, щоб забезпечити більш високу безпеку для зірок, журналістів та пасторів. . ?

Кріс Гурра (фото з ТМЗ)