Бейонсе для GQ

У січні випуску журналу GQ опубліковано найгарніших жінок 21 століття. Байонс, цілком заслужено, очолював його, отримавши звання «Міс Мілленній». У 2013 році співачка, яка вже продала 75 мільйонів записів по всьому світу, повертається до етапу після короткої перерви, пов'язаної з народженням своєї дочки Блакитний Ів, а на традиційному масштабі для неї - вистава в перерві Супер Боул, документального для HBO, контракту з Pepsi за 50 млн. дол., п'ятий студійний альбом, щоб з'явитися на полицях рекордних магазинів в квітні, і світового туру за підтримки цього альбому.

На своїй кар'єрі:
Я працюю дуже важко з дитинства, щоб досягти мети, щоб зробити те, що я хочу до 30 років. Я прийшов до цього. Я дуже щаслива в цій ситуації. Але я жертвував багато, я працював важче, ніж будь-який я знаю, принаймні в музичній індустрії. Я хочу нагадувати себе, що я дійсно заслужила його.
Як виявилося, співак в офісі в Манхеттені має особливий номер, в якому вона викликає «красивий архів». Номер, звичайно, підвал. По суті, це ціла репозиторія, яка підтримує необхідну температуру і містить буквально все, що пов'язане з Бейонце - кожна фото її з дитини Дестини, кожен інтерв'ю вона коли-небудь дається, запис кожного виступу, що вона була надана, і відео щоденник, який вона записала на веб-камеру протягом багатьох років.

Крім того, «санктуари» зберігає тисячі і тисячі годин персонального відео footage, який ручить «візуальний режисер». З 2005 р. він знімався з кожним рухом Beyoncé, іноді до 16 годин на добу. У цих пострілах співак можна побачити в повному параді на сцені, без макіяжу в гардеробну, на вечерю з чоловіком або просто перед сном.
Цифрове сховище тепер активно працює – матеріали організовані, етикетки та наклейки кріпляться, щоб при необхідності кожен знайдеться легко.

Під час екскурсії, після кожного виступу, Бейонце повертається в готельний номер і дивитися записи шоу тільки закінчилися, критикуючи себе, танцюристи і оператор. Наступного дня всі учасники шоу отримують список коментарів та рекомендацій.

Одна з причин, чому я близько до Супер-Бул, тому що я відчуваю себе як спортсмен. Ви знаєте, як вони сидять до ігор і навчають себе і своїх супротивників? Що я відчуваю про це. Бажаю, що я можу просто насолоджуватися видовищем, але я звертаю увагу на світло, яке запалюється занадто пізно. Я шукаю і думаю, "Ой мій Бог, цей зачіска не підходить мені на всіх," або, "Це те, що я ніколи не буду знову в моєму житті." Я прагнути до досконалості. Я хочу виростити і я завжди відкрита до нової інформації.
Бейонце любить бути на сцені, і це єдиний час, коли її внутрішня критика падає безглуздим і після довгих складних решетів, вона може дозволити собі не думати про що-небудь:
Я люблю свою роботу, але це не все – мені потрібно. А до того, як я стала матір'ю, вони були єдиними моментами в житті, де я повністю втратив. У хорошому вигляді. Це як чорнило. Коли я на сцені, я не знаю, що відбувається. Я відчуваю, що я пішов.

Габаритний зображення

За словами журналіста та сестра молодша Beyonce – Solange.

Я маю дуже ранні спогади про її переозброєння в її приміщенні. Я пам'ятаю її, приймаючи одну лінію з пісні або одного руху, повторюючи її і доки вона була ідеальною. У віці від 10 років, коли будь-яка інша дитина скаже, "ОК, я втомився." Позбавляємо поломку, вона готова до подолання труднощів і підкорити її навички.
Крім того, старша сестра, в той час як і раніше досить сором'язлива, забули це, коли потрібно було захистити Соланге:

Ви не знаєте, як багато дівчат і хлопчиків у моїй школі підкаже вам, що Beyoncé прийшов і загрожував їм фізичну шкоду, якщо вони турбує мене.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное