О, мій Бог.

Britney і Jason почали знайомства в 2009 році, а в 2011 році пара оголосила про неймовірне весілля. і, близько до пари, сказав, що Травік не збирався зробити офіційну заяву до тих пір, поки він був вилучений з пристосувань. Колишні любителі не роблять трагедії з розбиття, оскільки це взаємне рішення, вони залишать друзів. На даний момент причина поділу вважається «дотримання один від одного».

401289

Джефф Раймонд, підтвердив People.com: Бритні Спірс і Джасон Травік разом вирішили закінчити свою однорічну взаємодію. Як і два дорослі, вони зробили складне рішення, щоб піти їх окремими способами і залишатися друзями. ?

«Я вирішив скасувати свою діяльність. Я завжди прислухаю його і ми будемо залишатися хорошими друзями, Спірс сказав у заяві.

Travik додає: Для нас цей розділ закінчується і починається нова. Я люблю її і її хлопці, ми завжди будемо закрити. ?

Бритні змінилися управління і переїхали до КАА. Ясон більше не бере участі у своїй кар'єрі. І прямо зараз, адвокати Britney і батька Britney в розмовах. На жаль, Travik буде говорити сьогодні.

На той же день, коли Спірс сказав, що не повернеться до журі X Фактори.