Rapist Клаус Кишинів

Павло Кінський, півсекретар актриси Настася Кінскі, у своїй книзі, яка пов’язана з 13 січня, звинуватила батька рапсу за 15 років у дитинстві.

88645.

актор Klaus Kinski

Незважаючи на те, що знаменитий актор Клаус Кінський відпочивав у спорі більше 20 років тому, художник не втомився від удару не тільки з творчою спадщиною, але і з деталями від свого особистого життя. Так, другий день, найдовша донька Кінського Павла дала інтерв’ю, в якому звинуватила батько педоофілії. І вона вирішила розірвати пролонговану тишу тільки тому, що вона вже не може ставити свою репутацію як великий актор фільму.

й
Павло Кінський.

«Оплачується мені, щоб бути його маленьким сексом, покласти мене на шовкові подушки. Найгірше це те, що він колись сказав мені, що це було абсолютно природно, і що батько по всьому світу роблять його з дочкою, Кінскі сказав.

Настасія Кінський

Всі ці роки, згідно з дочкою актора, вона була мовчазною, бо розповісти про те, що сталося з батьком, щоб За словами Павла Кінського, непристойні стосунки з Клаусом продовжували до 19 років.

Klaus Kinski

Чи є це правда або не невідомо. Експерти та біографісти стверджують, що Клаус Кінський був відомий своїм тумульозним особистим життям. Навіть під час свого життя були чутки про свою залежність, щоб любити задоволення дітям. Однак молодша дочка і знаменита актриса Настася Кінський не прокоментувала на медіаслові її сестри, ноти НТВ. Брат Ніколаї Кінскі також мовчить.

до 1 2 3 4 5+

Микола Кінський

У 1987 році Клаус Кінський написав аутобіографічну книгу з елементами відеоролики «Я кохаю любов», в якій він розповів про свої сексуальні фантазії про свою матір, сестра та іншу дочку, відомого актора Настася Кінського. Клаус, без приховування, обману на всіх своїх дружинах, змогла 14-річні дочки своїх коханців, побажав режисера Вернер Герзога, фільми якого приніс йому світову популярність, що він був «розроблений живим від гігантських червоних мурах», і колись спалив театр на землю, кидаючи канделабрас з палаючими свічками на аудиторії.