Почесні грамоти BET 2013

Дуже багато подій! 12 січня в різних частинах Сполучених Штатів відбувся вечеря, благодійний бал. Я запропоную Вам розпочати церемонію нагородження The BET Honors 2013, який відбувся на Театрі Warner у Вашингтоні. Премія була створена в 2008 році компанією Black Entertainment Television (BET). З тих пір він щорічно проходив у Вашингтоні в рамках так званого «Чорного історичного місяця» і відзначають досягнення африканських американців у різних культурних сферах – музика, кіно, мистецтво.

Незважаючи на те, що список гостей церемонії не дуже довго, було щось побачити на червоному килимі. Наприклад, чарівний зал Беррі - вона була єдиною, яка могла організувати захід - вона була настільки гарною. Актриса, встановлена для фотографів в шикарному черницькому костюмі з друком нагадує полум'я. Стиль вечірнього туалету ідеально підходить для фігури Голлі (хоча на такому тілі все буде виглядати ідеально!) - корсет створює красиву лінію декольте, драпірії підкреслюють вигину стегна, а розріз від стегна показує стрункі ніжки. На кого-небудь ще такий наряд може виглядати занадто багато, але м'який вигляд Холлі балансує агресивну сукню... і у нас є побутова кішка, яка в будь-який момент може перетворюватися в задану сигтя.

Келлі Роуланд був єдиним відродженим тріо дитини Destiny на честь церемонії з її наявністю. Співачка не подряпинила голову, вибираючи наряд для червоного килима, і обуріть маленьку чорною сукню до заходу. З кодом сукні BET Honors запропоновано елегантний одяг, вибір Келлі оселився на MHP з спокусливими прозорими вставками на листі і рукавах і невеликим розрізом з середини стегна. Звичайно, чудово посаджена MPE є відмінним варіантом для будь-якого випадку, але слід розвести її більш життєрадісними аксесуарами, щоб весь наряд не перетворився на велику чорну пляму. У нашому випадку, наряд Келлі буде приємно доповнювати золоті черевики або сандалі.

Ще один коханець чорного загального лука - Alicia Keys у створенні модного бренду CD Greene. Особисто я люблю маленьку чорну сукню в трактуванні Аліції - це наряд не виглядає важко завдяки відкритій асиметричній лімфи, а бордовий помада створює необхідний колірний акцент в образі.

Ведучий на церемонію, актриса Gabrielle Union прогулялася червоним килимом в сукні оригінального оливково-сірого відтінку. Я дуже люблю стиль наряду - відверта вирізка на грудях і декольте на спині успішно компенсується довга спідниця, ремінь тканини з металевою пряжкою підкреслить талію, створюючи чудовий силует. Укладання, до речі, також на висоті - два великих браслети і кільце з масивним каменем дають наряду урочистості.

, Україна

І ось вбрання, що Габрільський союз носила на церемонію вечерю кілька днів тому. Цього разу актриса обрала білу сукню з твердим корсетом і короткою спідницею, прикрашеною драпірами і блискучою брочкою. Я думаю, що голий око може бачити, що цей наряд поступається сукні Габріла, хоча свіжий колір прекрасно гармоніює з темною шкірою актриси.

95697

Cat Graham на червоному килимі. Як правило, актриса робить вибір на користь більш оригінальних нарядів, але на вчорашні церемонії вона з'явилася в чорному вечірньому сукні класичного крою - корсет без стрічок, пишної спідниці, невеликого поїзда. Завдяки тканині з незвичайним мокрим блиском, наряд не виглядає нудно... Хоча він трохи нагадує іржаву цукерки обгортання :

р.