Чайна вечірка BAFTA 2013

У той час як Вашингтон святкував 2013 BET Honors, Лос-Анджелес збирав гостей на церемонії 66-го BAFTA. Кілька днів тому були оголошені номінанти цієї престижної премії, а з цього приводу організатори церемонії вирішили оформити невелику чайну вечірку. Але ви знаєте знаменитостей – вони можуть перетворити навіть наймодніші події в реальну модну шоу. Це те, що сталося в чайній партії BAFTA. Під резинкою з червоного килима «чайна вечірка», а також звіт з церемонії нагородження ми зможемо побачити в місяць – 10 лютого.

Чайна вечірка BAFTA 2013

Молодий мама Sienna Miller вибрала для чаю дуже розслаблений і комфортний наряд - милий коктейльне плаття з невеликим квітковим принтом від Valentino. Я дуже люблю образ Сенни, вона, здається, удар ніжності і жіночності, і класичний гостро нездужання з з зміїної шкіри нагадує нам, що ми не молодий дівчина, але дорослий самодостатній (і дуже щасливий!) жінка.

Чайна вечірка BAFTA 2013

Чайна вечірка BAFTA 2013

Я не можу зрозуміти щось, але чому молоді дівчата хочуть виглядати старшо? Аманда Seyfried є 27, але її наряд пропонує, що ми в нашому 40-ті роки. Я не пропоную заправку в стилі малюка, але для подій з більш розслабленим кодом одягу, ви все ще повинні вибрати наряди свіжого, ніж це дивне плаття з букетом об'ємних деталей і вставкою неприємного металевого полотна на вапно.

Чайна вечірка BAFTA 2013

Anne Hathaway в її 30-х не думаю, що в милій сукні з зануреною талією вона може виглядати смішно. Що це не так! Ця сукня є відмінним варіантом для повсякденного вигляду, і щоб зробити її більш цікавим, вона може бути доповнена помітними аксесуарами, які Anne зробив. Жовтий стьобана сумка на ремінці, загострене взуття на платформі і вишуканий педанант є ідеальними супутниками для простого плаття з невибагливим принтом. Вибір чорної щілини також виправданий, це лише те, що їх колір дає синій, але, ймовірно, несправність спалаху.

Чайна вечірка BAFTA 2013

Чайна вечірка BAFTA 2013 р.

Ще один вид на Дженніфер Лоуренс і інший "сенільний" наряд, цей час від Альтуарра. Я не знаю про вас, але я дуже сумний (і нудний!) дивитися на молоду дівчину в такій сукні. Дженніфер, змінити стиль зараз!

Чайна вечірка BAFTA 2013

Olivia Mann - єдиний гість заходу, який вибрав не сукню для чаю, а ансамбль труси. Набір з Escada складається з класичних штанів з контрастними лампами кремового кольору і верху з драпірами на воротах. Аксесуари також вибираються в основній колірній гамі наряду - вершки зчеплення з металевою обрізкою, чорні сатинні туфлі з незвичайними вирізами на шапках і прикрасах з каменів і емаль. Особисто я думаю, що фігура Olivia є просто виготовлена для сексуальних щільних суконь, але ансамбль брюка є хорошим варіантом для диверсифікації вашого повсякденного стилю.

Чайна вечірка BAFTA 2013

Чайна вечірка BAFTA 2013

Актриса Tandy Newton накладається для фотографів в синьому романтичному плаття з невеликими друкованими і прозорими вставками. Я люблю вибір наряду, але я не дуже щасливий з його «красою» і, перш за все, це стосується зачіски. Варто трохи приділити увагу волоссю і продовжити романтичну тему з легкими природними хвилями.

Чайна вечірка BAFTA 2013

Краса вимагає жертв: нове взуття потерти кровоносний калі

Frida Pinto у створенні індійського бренду Cue by Rohit Gandhi + Rahul Ханна. Смішні сукні в стилі 60-х, вишиті ювелірними прикрасами, що нагадують мозаїку, ідеально підходить для життєрадісної актриси - в такому наряді Фріда виглядає дуже свіжим і бродінням. Аксесуари підібрані до сукні відмінно - легкі сандалі роблять образ жіночним і витонченим, а різнокольоровим зчепленням декількох видів шкіри не тільки додає яскравість наряду, але і продовжує тему мозаїки.

Чайна вечірка BAFTA 2013

Я адир Маріон Котильд для ніколи не підживлення кукурудзи і передбачуваного. Цей образ, створений фантастичним платтям Erdem, тільки підтверджує мої слова. Темна сукня простого силуету з ніжною вишивкою ніжних кольорів вже оригінальна сама по собі, але шлях Маріон зношує його тільки підтверджує її неповторним почуттям стилю. Будь-яка інша зірка леді доповнить таке наряд з зчепленням і подивіться "до сукні" для простої вечірки чаю. Маріон вибрав крихітну сумочку над плечом, яка «ландці» зображення і робить її придатним для повсякденного носіння.

729297

Чайна вечірка BAFTA 2013

Чайна вечірка BAFTA 2013