Чайна вечірка BAFTA 2013

У той час як Вашингтон святкував 2013 BET Honors, Лос-Анджелес збирав гостей на церемонії 66-го BAFTA. Кілька днів тому були оголошені номінанти цієї престижної премії, а з цього приводу організатори церемонії вирішили оформити невелику чайну вечірку. Але ви знаєте знаменитостей – вони можуть перетворити навіть наймодніші події в реальну модну шоу. Це те, що сталося в чайній партії BAFTA. Під резинкою з червоного килима «чайна вечірка», а також звіт з церемонії нагородження ми зможемо побачити в місяць – 10 лютого.

Молодий мама Sienna Miller вибрала для чаю дуже розслаблений і комфортний наряд - милий коктейльне плаття з невеликим квітковим принтом від Valentino. Я дуже люблю образ Сенни, вона, здається, удар ніжності і жіночності, і класичний гостро нездужання з з зміїної шкіри нагадує нам, що ми не молодий дівчина, але дорослий самодостатній (і дуже щасливий!) жінка.

Я не можу зрозуміти щось, але чому молоді дівчата хочуть виглядати старшо? Аманда Seyfried є 27, але її наряд пропонує, що ми в нашому 40-ті роки. Я не пропоную заправку в стилі малюка, але для подій з більш розслабленим кодом одягу, ви все ще повинні вибрати наряди свіжого, ніж це дивне плаття з букетом об'ємних деталей і вставкою неприємного металевого полотна на вапно.

Anne Hathaway в її 30-х не думаю, що в милій сукні з зануреною талією вона може виглядати смішно. Що це не так! Ця сукня є відмінним варіантом для повсякденного вигляду, і щоб зробити її більш цікавим, вона може бути доповнена помітними аксесуарами, які Anne зробив. Жовтий стьобана сумка на ремінці, загострене взуття на платформі і вишуканий педанант є ідеальними супутниками для простого плаття з невибагливим принтом. Вибір чорної щілини також виправданий, це лише те, що їх колір дає синій, але, ймовірно, несправність спалаху.

р.

Ще один вид на Дженніфер Лоуренс і інший "сенільний" наряд, цей час від Альтуарра. Я не знаю про вас, але я дуже сумний (і нудний!) дивитися на молоду дівчину в такій сукні. Дженніфер, змінити стиль зараз!

Olivia Mann - єдиний гість заходу, який вибрав не сукню для чаю, а ансамбль труси. Набір з Escada складається з класичних штанів з контрастними лампами кремового кольору і верху з драпірами на воротах. Аксесуари також вибираються в основній колірній гамі наряду - вершки зчеплення з металевою обрізкою, чорні сатинні туфлі з незвичайними вирізами на шапках і прикрасах з каменів і емаль. Особисто я думаю, що фігура Olivia є просто виготовлена для сексуальних щільних суконь, але ансамбль брюка є хорошим варіантом для диверсифікації вашого повсякденного стилю.

Актриса Tandy Newton накладається для фотографів в синьому романтичному плаття з невеликими друкованими і прозорими вставками. Я люблю вибір наряду, але я не дуже щасливий з його «красою» і, перш за все, це стосується зачіски. Варто трохи приділити увагу волоссю і продовжити романтичну тему з легкими природними хвилями.

Краса вимагає жертв: нове взуття потерти кровоносний калі

р.

Frida Pinto у створенні індійського бренду Cue by Rohit Gandhi + Rahul Ханна. Смішні сукні в стилі 60-х, вишиті ювелірними прикрасами, що нагадують мозаїку, ідеально підходить для життєрадісної актриси - в такому наряді Фріда виглядає дуже свіжим і бродінням. Аксесуари підібрані до сукні відмінно - легкі сандалі роблять образ жіночним і витонченим, а різнокольоровим зчепленням декількох видів шкіри не тільки додає яскравість наряду, але і продовжує тему мозаїки.

р.

Я адир Маріон Котильд для ніколи не підживлення кукурудзи і передбачуваного. Цей образ, створений фантастичним платтям Erdem, тільки підтверджує мої слова. Темна сукня простого силуету з ніжною вишивкою ніжних кольорів вже оригінальна сама по собі, але шлях Маріон зношує його тільки підтверджує її неповторним почуттям стилю. Будь-яка інша зірка леді доповнить таке наряд з зчепленням і подивіться "до сукні" для простої вечірки чаю. Маріон вибрав крихітну сумочку над плечом, яка «ландці» зображення і робить її придатним для повсякденного носіння.

729297

Категории

Смотрите также

Новое и интересное