2013 рік Золотий глобус

Продовження модного рецензування з червоного килима 70-ї церемонії Golden Globe. Перша частина тут.

Я закоханий! Jessica Alba ніколи не виглядав більш красиво, ніж в цьому чудовому створенні від Оскар де ла Renta. Ароматизований силует не новий, але асиметричний спідниця і кораловий колір незвичайний для червоного килима (який, до речі, чудово поєднується з темною шкірою нашого джиса). Стилінг також вражає – помада тону плаття і незвичайна сумочка «побачена» виглядає дуже ефектно на тлі алмазного кольте декількох мільйонів доларів.

169133

Незважаючи на те, що зображення Дженніфера Лопеца була передбачуваною, вона виглядала в ній на мільйон доларів. Сукня Zuhair Murad, в якій JLo з'явилася на червоному килимі церемонії, прикрашена білою вишивкою над оголеною тканиною з ефектом прозорості. Чудовий варіант, особливо з такими спокусливими криві, як Лопес, але ви повинні бути обережними - такі наряди швидко набридають.

Розкажіть мені, як це робити? Це місяць, оскільки Claire Danes стала мамою, і вона виглядає як вона ніколи не була вагітна! Що стосується наряду Claire, вона вибрала звичний стиль, який був втілений в сукні Atelier Versace соковитий червоний. Я віддаю перевагу гладкій зачісці з низьким відступом або хвостом, але навіть з довгими пухкими волоссям Claire чудово виглядає.

Клер з чоловіком Ху

Рахель Зробіть ставку на грайливий варіант маленької чорної сукні з прозорою спідницею і вставкою для життя. Створено цей ансамбль модного будинку Louis Vuitton. Я не великий фанат експериментів, як це, але я люблю цей наряд - це щось дуже смішне і мило про це. Тим не менш, наряд має мінус, непримітний, - спідниця дуже довга, що робить плаття дивним.

Rachel і її особистий агент 007 Daniel Craig, який не любить окуляри :

Щодня, зображення Naomi Watts краще і краще. Учора вона продемонструвала ніжну рожеву сукню від Gucci, і сьогодні з'явилася на червоному килимі в надлегантному кольорі Zac Posen Burgundy Wine. Чудовий вечірній туалет з відкритою спиною і драматичною сливою сати ідеально на Naomi, що представляє її фігуру на її найкращому.

3677697

Пісня новорічної співачки Adele вже зробила чорною картою, але хочу побачити її в щось інше, ніж чорна сукня. Незважаючи на це, я не можу заперечувати, що молодий мух прекрасно виглядав в її бордовому плаття. Але я все ще сподіваюся, що в якийсь день вона вирішить на бордовому, темно-синій або, можливо, смарагдовий наряд.

Актриса Emily Deschanel в Badgley Mischka. Я не знаю, що я не особливо знайомий з роботою цієї акторки, але я не можу допомогти показати вам її чудовий плаття, особливість якого були смарагдові і сірі кам'яні епаулети. Дуже стильний і незвичайний!

Дуже несподівана версія образу обрана для Golden Globe by Sienna Miller. Звісно, дитяча тема в нарядах стала дуже близькою до Сіенни, інакше вона не бажала цього незвичайного плаття Ердем з об'ємним додатком у вигляді пастельних і неонових квітів. Я не можу сказати, що цей наряд смачний, але ретро силует і квітковий орнамент виглядають цікаво.

Крістен Белл вибрав ідеальне плаття з весняної колекції Jenny Packham для червоного килима. Цей наряд не тільки дивує дивовижну завдяки красивому тонкому відтінку лаванди і розкішній обробці на вапно, він відмінно підкреслить нову фігуру Крістена, не роблячи її мумією центром уваги. Я думаю, що Duchess of Cambridge буде дуже радий дізнатися, що улюблений дизайн будинку робить сукні для вагітних.

Julianne Moore вибрав створення свого гарного друга Tom Ford для червоного килима. Її мінімалістичний чорно-білий наряд відмінно відображає стиль її господині - це такі елегантні і дорогі наряди, які дуже підходять для акторки ретельного зовнішнього вигляду.

Jodie Foster не міг нічого краще, ніж з'являються на червоному килимі в цьому темно-синій творі будинку Giorgio Armani. Цей наряд ідеально підходить для Jodie - він елегантний і одночасно не нудний, стильний і помітний, але в той же час він не перевищує межі того, що так важливо в разі актриса з такою великою назвою - легендарні жінки, як Foster завжди повинні тримати штамп.

519873 р.

Чорна сукня, яка Катерина МакПе на червоному килимі мала можливість виглядати недорого і без смаку, але грамотне укладання знизило всі ці шанси на нічого. Стилісти співачки вирішили обмежити себе основним кольором образу, надаючи плаття Катерини з чорними сандалами з прозорою вставкою, ювелірними прикрасами з чорними камінням і чорним манікюром.

Зображення Крістена Wiig, створеного платтям від Michael Kors, знову доведе, що краса знаходиться в простоті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Я був дуже дивний, коли я дізнався, що це ніжне повітряне плаття, в якому з'явився Hayden Panettieri, був створений тваринним друком lover Roberto Cavalli, але це дійсно є. На мій погляд, це ідеальний вечірній наряд для сяючого Hayden - він виглядає дуже ніжним, натуральним і ідеально підкреслить мініатюру нашої героїні. Карамельно-рожева муфта чудово доповнює наряд, нагадуючи нам, що незважаючи на свою видиму ламкість, її господиня є дуже сміливою і активною дівчиною.

Р

р.

Звичайно, поява актриси Ariel Winter не тягнеться на неї 14 років, але вона спробувала виглядати молоді і весело в цьому скороченому плаття Valentino з різнокольоровим квітковим принтом. Я люблю вибір дівчини - наряд, дійсно, виглядає дуже смішний і свіжий, але я впевнений, що для створення більш гармонійного образу, Аріель повинен дати стільки ювелірних виробів. Масивне кільце і браслет явно зайві до образу 14-річної дівчини, але чудовий обід, прикрашений бірюзовим, просто правий.

км

Безперервно бути ...