2013 рік Золотий глобус

Продовження модного рецензування з червоного килима 70-ї церемонії Golden Globe. Перша частина тут.

2013 рік Золотий глобус

Я закоханий! Jessica Alba ніколи не виглядав більш красиво, ніж в цьому чудовому створенні від Оскар де ла Renta. Ароматизований силует не новий, але асиметричний спідниця і кораловий колір незвичайний для червоного килима (який, до речі, чудово поєднується з темною шкірою нашого джиса). Стилінг також вражає – помада тону плаття і незвичайна сумочка «побачена» виглядає дуже ефектно на тлі алмазного кольте декількох мільйонів доларів.

169133

Незважаючи на те, що зображення Дженніфера Лопеца була передбачуваною, вона виглядала в ній на мільйон доларів. Сукня Zuhair Murad, в якій JLo з'явилася на червоному килимі церемонії, прикрашена білою вишивкою над оголеною тканиною з ефектом прозорості. Чудовий варіант, особливо з такими спокусливими криві, як Лопес, але ви повинні бути обережними - такі наряди швидко набридають.

2013 рік Золотий глобус

2013 рік Золотий глобус

Розкажіть мені, як це робити? Це місяць, оскільки Claire Danes стала мамою, і вона виглядає як вона ніколи не була вагітна! Що стосується наряду Claire, вона вибрала звичний стиль, який був втілений в сукні Atelier Versace соковитий червоний. Я віддаю перевагу гладкій зачісці з низьким відступом або хвостом, але навіть з довгими пухкими волоссям Claire чудово виглядає.

2013 рік Золотий глобус

Клер з чоловіком Ху

2013 рік Золотий глобус

Рахель Зробіть ставку на грайливий варіант маленької чорної сукні з прозорою спідницею і вставкою для життя. Створено цей ансамбль модного будинку Louis Vuitton. Я не великий фанат експериментів, як це, але я люблю цей наряд - це щось дуже смішне і мило про це. Тим не менш, наряд має мінус, непримітний, - спідниця дуже довга, що робить плаття дивним.

2013 рік Золотий глобус

Rachel і її особистий агент 007 Daniel Craig, який не любить окуляри :

2013 рік Золотий глобус

Щодня, зображення Naomi Watts краще і краще. Учора вона продемонструвала ніжну рожеву сукню від Gucci, і сьогодні з'явилася на червоному килимі в надлегантному кольорі Zac Posen Burgundy Wine. Чудовий вечірній туалет з відкритою спиною і драматичною сливою сати ідеально на Naomi, що представляє її фігуру на її найкращому.

2013 рік Золотий глобус

3677697

Пісня новорічної співачки Adele вже зробила чорною картою, але хочу побачити її в щось інше, ніж чорна сукня. Незважаючи на це, я не можу заперечувати, що молодий мух прекрасно виглядав в її бордовому плаття. Але я все ще сподіваюся, що в якийсь день вона вирішить на бордовому, темно-синій або, можливо, смарагдовий наряд.

2013 рік Золотий глобус

2013 рік Золотий глобус

Актриса Emily Deschanel в Badgley Mischka. Я не знаю, що я не особливо знайомий з роботою цієї акторки, але я не можу допомогти показати вам її чудовий плаття, особливість якого були смарагдові і сірі кам'яні епаулети. Дуже стильний і незвичайний!

2013 рік Золотий глобус

2013 рік Золотий глобус

Дуже несподівана версія образу обрана для Golden Globe by Sienna Miller. Звісно, дитяча тема в нарядах стала дуже близькою до Сіенни, інакше вона не бажала цього незвичайного плаття Ердем з об'ємним додатком у вигляді пастельних і неонових квітів. Я не можу сказати, що цей наряд смачний, але ретро силует і квітковий орнамент виглядають цікаво.

2013 рік Золотий глобус

2013 рік Золотий глобус

Крістен Белл вибрав ідеальне плаття з весняної колекції Jenny Packham для червоного килима. Цей наряд не тільки дивує дивовижну завдяки красивому тонкому відтінку лаванди і розкішній обробці на вапно, він відмінно підкреслить нову фігуру Крістена, не роблячи її мумією центром уваги. Я думаю, що Duchess of Cambridge буде дуже радий дізнатися, що улюблений дизайн будинку робить сукні для вагітних.

2013 рік Золотий глобус

2013 рік Золотий глобус

Julianne Moore вибрав створення свого гарного друга Tom Ford для червоного килима. Її мінімалістичний чорно-білий наряд відмінно відображає стиль її господині - це такі елегантні і дорогі наряди, які дуже підходять для акторки ретельного зовнішнього вигляду.

2013 рік Золотий глобус

2013 рік Золотий глобус

Jodie Foster не міг нічого краще, ніж з'являються на червоному килимі в цьому темно-синій творі будинку Giorgio Armani. Цей наряд ідеально підходить для Jodie - він елегантний і одночасно не нудний, стильний і помітний, але в той же час він не перевищує межі того, що так важливо в разі актриса з такою великою назвою - легендарні жінки, як Foster завжди повинні тримати штамп.

2013 рік Золотий глобус

519873 р.

Чорна сукня, яка Катерина МакПе на червоному килимі мала можливість виглядати недорого і без смаку, але грамотне укладання знизило всі ці шанси на нічого. Стилісти співачки вирішили обмежити себе основним кольором образу, надаючи плаття Катерини з чорними сандалами з прозорою вставкою, ювелірними прикрасами з чорними камінням і чорним манікюром.

2013 рік Золотий глобус

2013 рік Золотий глобус

Зображення Крістена Wiig, створеного платтям від Michael Kors, знову доведе, що краса знаходиться в простоті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

2013 рік Золотий глобус

Я був дуже дивний, коли я дізнався, що це ніжне повітряне плаття, в якому з'явився Hayden Panettieri, був створений тваринним друком lover Roberto Cavalli, але це дійсно є. На мій погляд, це ідеальний вечірній наряд для сяючого Hayden - він виглядає дуже ніжним, натуральним і ідеально підкреслить мініатюру нашої героїні. Карамельно-рожева муфта чудово доповнює наряд, нагадуючи нам, що незважаючи на свою видиму ламкість, її господиня є дуже сміливою і активною дівчиною.

2013 рік Золотий глобус Р

2013 рік Золотий глобус

2013 рік Золотий глобус р.

Звичайно, поява актриси Ariel Winter не тягнеться на неї 14 років, але вона спробувала виглядати молоді і весело в цьому скороченому плаття Valentino з різнокольоровим квітковим принтом. Я люблю вибір дівчини - наряд, дійсно, виглядає дуже смішний і свіжий, але я впевнений, що для створення більш гармонійного образу, Аріель повинен дати стільки ювелірних виробів. Масивне кільце і браслет явно зайві до образу 14-річної дівчини, але чудовий обід, прикрашений бірюзовим, просто правий.

2013 рік Золотий глобус

2013 рік Золотий глобус км

Безперервно бути ...