Його серед тварин.

Народилася в Африку в сім'ю французьких фотографів з дикої природи Вона виросла в африканській пустелі і знайшла спільну мову з багатьма дикими тваринами. Африканський слон ім. Абу, леопард прізвисько JB, левові кулі, циркафи, остири, крокодили, zebras, cheetahs, mongoose, гігантські жатки і навіть змії є її кращими друзями.

Африка була її домівкою протягом багатьох років, і Порада стала дуже доброзичливою з тваринами Намібія. Дитина говорить: Я не маю друзів, тому що я ніколи не бачив дитину. Тварини мої друзі.

848579,00 Р

У африканському дикому віці батьки дівчини Sylvia і Alan Degre задокументували життя дочки. Книга, Тіппі в Африці, була опублікована в 1998 році і слідує пригодам дівчини, її батьків і її кращих друзів. Закрийте зв’язки з дикими тваринами Африки, виготовляли Tippi дуже відомий по всьому світу. Вона була надана прізвисько Mowgli Girl.

р.

р.

Її мама говорить: Це неймовірно важко, але це, ймовірно, важче для дитини, щоб дізнатися, як перетнути вулицю з важкою транспортною розв'язкою. Дівчини з племени Гимба, які приймали іноземну дитину з світлим волоссям для прогулянок. Але для самої частини вона повинна бути змістом з тваринами, яким вона підійшов до догляду, але без побоювання.
р.

Після 10 років родина повернулася до Франції. Дівчинка мала переосмислити світ. Дівчина 22 тепер. Шукаю назад, Tippi каже, що вона мала життя, сповнене реальних пригод. Вона все одно вважає себе вірною африканською.