Серреалізм

Американський концептуальний фотограф Thomas Barbéy дивиться на світ і повсякденне життя. За допомогою свого гострого, художнього ока Барбі подорожує світ для створення надреалістичних пострілів.

Він порівнює різні мальовничі образи, натюрморти, портрети, змішуючи їх в творчий, дивний склад. В результаті відкриваються нові світи, знайомі та знайомі предмети.

р.

Натхнення для Томаса - твори своїх улюблених митців René Magritte, Roger Dean, Maurice Escher. Створення логічної головоломки, автор порівнює несумісні і непропорційні зображення на одній фото.

Процес монтажу починається з концепції. Ідея створення картини спочатку виникла в уяві Томаса Барбі. Граючи з перспективою, використовуючи подвійний вплив і накладання негативних відчуттів один на одного, художник створив свій унікальний стиль «фотоміксаж», що призводить до чорно-білих злакових колажів.

499 р.

р.

Сам художник пояснює: Уміння створювати дивовижні і дивні фотографії – подарунок від Бога. Це єдиний спосіб я можу пояснити джерело моїх ідей. Творчість я можу зрозуміти людину, яка теоретично повністю непідготовлена.

599083 р.