Я не знаю, що робити.

Учора, Гільдія виробників Америки відсвяткувала свої нагороди за діяльністю кращих голлівудських виробників, а сьогодні на церемонії, організованій Screen Actors Guild. САГ Нагорода є одним з найпрестижніших кінопродукцій, тому не дивно, що кожен екран Actors Guild Awards відбудеться з шикарним, який навіть недавнім Золотим глобусом. Ця акція відкрита з пишною червоною ковроліном, де відомі fashionistas продемонстрували бездоганну (і не так!) роботу своїх стилістів, і все продовжується в залі Центру експозиції Лос-Анджелеса, де відбувся урочистий вечерю, під час якого Гуілд представив нагороди переможцям. Список переможців, до речі, не приймав великий сюрприз до мене, і зараз, завдяки цьому ми точно знаємо, хто виграє Оскар за найкращий актор і який стане кращим підтримуючим Актрису.

Список 2013 SAG Нагороди переможців у великих категоріях:

Кращий актор: Daniel Day-Lewis (Лінкольн)
Кращий жіночий провідна роль: Jennifer Lauren (My Boyfriend Є Психо)
Кращий супровід актора: Томмі Лі Джонс (Лінкольн)
Найкраща підтримка жіночої ролі Енн Хатау (прави, що мають значення)
Найкраща команда фільмів - "Арго"
Кращий актор в серії Драма: Downton Abbey
Найкращий актор у міні-серійному або телевізійному фільмі: Juliana Moore (Game Changed)
Кращий актор в мінісерії або телебачення: Кевін костюмер (Hatfields і McCoys)
Кращий комедія серії Ensemble - Американська родина
Кращий актриса в комедії серії: Tina Fey (30 Shocks)
Кращий актор в комедії серії: Alec Baldwin (30 Shocks)
Кращий актор в серії Драма: Claire Danes (будинки серед незнайомців)
Кращий актор в серії Драма: Брайан Краньстон (Breaking Bad)

Червоний килимовий вигляд:

На відміну від будь-якого з них ми побачили багато товарів в стилі русалка. Чудовий вечірній туалет глибокого синього з каскадною санвузлом, актриса похилого доповнила незвичайний елемент - намисто на довгий ланцюг з діамантовою підвіскою. Розкішна сукня, незвичайні аксесуари і ви самі стильні леді вечора.

Спочатку це вбрання з Ромона Кевеза приймала довжину до середини щиколотки, яка буде ідеальною в разі такої сукні в стилі 50-х. Але якщо висота Kaley Cuoco стрибала, або актриса вирішила витягнути наряд, але плаття, яке ми побачили на червоному килимі, виявилося дуже невдалим, перш за все через довжину. Я погоджуюсь, що це гріх, щоб приховати такі чудові оксамитові черевики під п'ятою, але ця довжина робить фігуру непропорційним.

Ще одним очевидним недоліком образу є страшний манікюр.

Я дуже вражений стилем Helen Hunt – все дуже просто, але зі скручуванням. Цього разу акторка показала нам металеву загальну луку, одягаючи сукню від Romona Keveza. Сріблястий наряд був доповнений срібними аксесуарами - чохлом зчеплення і набором ювелірних виробів.

Julianne Moore на Chanel. На мій погляд, актриса зуміла створити досить успішний і незвичайний образ в цій сукні з колекції одягу легендарного французького бренду. Я дуже люблю незвичайну квіткову вишивку на спідниці, хоча лінія декольте все ще вимагає певного вишуканості - бооб не сидить в найбільш успішному варіанті (особливо це видно в відео).

Р

р.

Пам'ятайте, коли я сказав Jennifer Garner може виглядати краще? Так це справа! Незважаючи на те, що Джен знову використовує досить просту і ризиковану сукню для її образу, вона виглядає як золоті богиня в цьому розкішному туалеті від Оскар де ла Renta.

Каррі Вашингтон продовжує довести, що вона може виглядати чудово в наряді будь-якого зрізу і кольору. Для цього червоного килима актриса вибрала незвичайну сукню, особливість якої стала поєднанням міцного подовженого корсету і легкої спідниці. Також варто відзначити колір - часто біла сукня на червоному килимі схожа на весільну сукню, але це не випадок Каррі.

Келлі Osbourne давно бореться знайти середню землю між її чарівним характером і новим образом істинної леді. Я думаю, що вона зробила це сьогодні. Сукня Jenny Packham однаково поєднує в собі аудит (у вигляді стилізованих заклепок і шипів на фініші) і вишуканість (у вигляді простих елегантних силуетів і прозорих світлових вставок).

Я довгий час був захоплений ніжними принтами Валентино і був радий бачити одну з його суконь на червоному килимі. Rose Byrne продемонстрував нам повітряний туалет, прикрашений ніжними маршрутами. Я дуже люблю плаття, але я б змінити зачіску троянди - в цьому образі є досить легкі хвилі.

Можливо, це перше вбрання Марії Менноса в пам'яті, яке можна назвати дійсно стильним. Він має все - і сексуальність, і елегантність, і шик. Чудовий вибір

р.

р.

Бажаю бачити ці фотографії, я був навіть трохи страшним - Юлія Стилі має дуже суворе вираз на обличчі. Я змішав почуття про нього. Сама сукня виглядає добре, але на акторці виглядає іноземно.

Anne Hathaway на Giambattisa Valli Couture. На мій погляд, це дуже суперечливий образ. Стиль і дизайн сукні виглядають дуже цікавим, але спосіб наряд виглядає на актриса. Я не пам'ятаю останнього часу, але сьогодні я був розчарований луком Hathaway. Нижче наведено фото цієї сукні з кішка - для порівняння.

р.

Frida Pinto в Роланд-Мурет. Звичайно, це яскраве вбрання стало диханням свіжого повітря серед нескінченної кількості чорних суконь, але стиль сукні з його численними драпірами створює дуже безтурботний силует. Незважаючи на те, що вид з фронту не супер, вид з спини виглядає дуже смішно.

р.

Я думаю, що це перший раз я бачив Claire Danes в темній сукні і я люблю те, що я бачив. З огляду на те, що наряд виглядає дуже елегантно і стильно завдяки симетричному кришці та обробці Арт-деко. Єдиний розчарування в цьому образі був для мене burgundy помада, який виглядав дуже важко на білявка і справедливо дивний Claire. Я повинен вибрати більш легкий відтінок.

180045

Довгий час зауважив, що найбільша проблема для Голлівудських підлітків на червоному килимі не за віком. Здавалося б, це ніжне плаття персика з ніжною квітковою обробкою повинно бути ідеальною для 14-річного Ariel Winter, але це не було тут. В рукавах виготовляють занадто зрілі, а дивна форма ліфи в цілому перетворила нашу юну акторку в оперну співачку.

Пнеумія не зупинила Дженніфер Лоуренс від виконання шикарно на червоному ковроліні у створенні путу Крістіан Діор. Брав актриса, що входить до складу трьох частин. Я не збираюся сказати за сто років, що Jen потребує свіжого одягу, але навіть так, я люблю її виглядати вчора.

Marion Cotillard також знаходиться в червоному ковроліні. Актриса обрала розкішний вечірній туалет для церемонії, що складається з крихітного ярусу білого кольору і об'ємної асиметричної спідниці глибокого синього кольору (такого відтінку, очевидно, став головним відтінком церемонії). Я просто люблю цей бантик з Маріону, який, до речі, спочатку припускав верх у простий стиль футболки, який актриса по-справжньому змінився на більш урочистий і елегантний бюст.

Безперервно бути ...