Премія SAG 2013

Друга частина модного рецензування з червоного килима Screen Actors Guild Awards 2013. Наприкінці посту я пропоную вибрати топ 5 найстильніших дам цього заходу.

Перша частина тут.

Ніна Добрев прогулялася по червоному килиму в сукнях з насиченого рожевого кольору, що ідеально підходить для дівчинки з кольоровим типом зовнішнього вигляду «італійська зима», до якого відноситься актриса. Але колір – це не єдиний в’їзд туалету Elie Saab. Також варто відзначити простий, але досить нудний виріз сукні, лаконічний декор у вигляді мереживних прозорих вставок і тонкого поясу - елемент, який ідеально завершує наряд Ніни.

Алексіс Бельєл взяв участь у церемонії в компанії свого улюбленого актора Вінсента Картеєра. Alexis wore an вечірня emerald плаття з V-подібним вирізом, драпірій і турнікети з дотиком грецького стилю. Я люблю вибір актора, але я трохи плутаний прикрасою вона підібрав на наряд, а саме його розмір. На мій погляд, такий масивний намисто з великими каменями виглядає занадто важко на ніжному алексі.

Не дивлячись на те, що наряд Нікола Кідмана є передбачуваним, актриса зуміла створити приголомшливий образ в цій сукні Віденський Вествуд. Пряме силует, класичний розріз від стегна і активний закінчити все вздовж йде дуже добре до державної актриса і робить її навіть sexier.

На перший погляд, зовнішній вигляд Michelle Dockery здається нудним і незайманішим, але коли вона виходить на бокові сторони всі зміни – ми маємо вигляд найбільш апетитних частин тіла актриса. До того ж цей наряд може здатися вульгаром, але я вірю, що чорний «маффлес» ефект прозорості і робить плаття не вульгарним, але сексуальним.

38745734

Жінки люблять Софія Вергара може виглядати розкішно в будь-якому наряді, але вона все одно повинна думати про зміну її стиліста. Тканина сукні виглядає дуже дешево, а той же стиль від часу приносить довге.

Sarah Hyland в Дольце & Gabbana. Родзинкою цього наряду був незвичайний друк у вигляді екзотичних кольорів і абстрактних орнаментів в багатому фіолетовому відтінку. Друк рідко видно на червоному килимі вечірні сукні, але це також незабутній вигляд, тому що це найкращий лука Сараю протягом багатьох років.

Ще одна леді в наряді від італійських магій Дольце і Губана є Elizabeth Mosss. Цей ансамбль чудовий, в першу чергу, для його довжини - коротка спідниця, а також принт, не часті гість на червоному килимі. Модні критики однозначно говорять, що цей наряд потребує довгої спідниці, і здається, що якщо Єлизавета не зносила коктейльну сукню, але вечірню сукню ми не помітили її в натовпі.

Генварі Джонс був найбільшим розчаруванням на цьому червоному килимі для мене. Я люблю своє зображення з грудей, все вище, в тому числі дивний касава, хрустки макіяж і зачіска, викликає жах.

Viola Davis продовжує експериментувати з незвичайними відтінками, оскільки вони виглядають настільки красивими на своїй темній шкірі. бірюзове плаття Monique Lhuillier виглядає розкішно, навіть незважаючи на банальний стиль в грецькому стилі. Я також хочу відзначити свою улюблену функцію – яскраві сережки контрастного кольору.

р.

р.

Julie Bowen на Johanna Johnson. Ідея шкіряного вечірнього плаття з прикрашеними плечима здається дуже цікавим для мене, але спосіб наряду сидить на своїй коханій дівчині листя набагато бажаний. Що це таке вагітна манжета або ноженська підготовка? У будь-якому випадку, цей наряд вимагає ідеального варіанту.

, Україна

Julianne Margulies зробив великий! Вона не боїться брати ризики і вибирає дуже цікаві і небанальні образи. Наприклад, ця чорна і біла сукня з вирізом від бренду Chado Ralph Rucci виглядає чудово, але ще більше я люблю спосіб Julianne відігравав її образ. Зачіска в ретро стилі і підбір прикрас на висоті, і ці сандалі просто мрія!

419580

На жаль, я не можу сказати, що і про її наряд, що цей раз був катастрофом. У цій сукні торсо акторки виглядає просто невагомим.

"Краса в простоті" Тіна Фей розповіла сама і вшита в елегантному чорному сукні класики Оскар де ла Renta. Металевий ремінь і срібло зчеплення додано до зображення променевості і урочистості.

Наомі Ватт. На відміну від Tina, Naomi bet на ніжному перловому сірому відтінку і яскраво-рожевої помади. Я люблю такі ніжні образи, виконані Naomi Watts, але в нарядах більш драматичного відтінку актриса виглядає красиво.

3610Р. 4200Р.

Коли ми побачили Carmen Electra на червоному килимі. У вечірній туалет незвичайного блакитно-фіолетового відтінку в вже класичному русалкому силуеті з'явився актриса (танцюк, модель?) Плаття добре виглядає, але груди випадають з декольте не наноситься до цього.

Kiernan Shipka продовжує підтвердити звання одного з найстильніших голлівудських підлітків. Молода актриса прогулялася червоним ковроліном в ніжному рожевому сукні з красивим оздобленням і срібними сандалами, все від Оскар де ла Renta. Наряд Kiernan виглядає дуже милий і віковий. Деякі дорослі жінки повинні навчатися з неї!

Jessica Chastain в Alexander McQueen. Під час своєї кар'єри актриса зуміла спробувати на багатьох нарядах різних стилів і стилів, але мені здається, що така класична сукня костюмує її найбільш. Червона сукня створює чудовий силует і виглядає дуже ефектно на Jessica. Я б закликав її стиль "сексуальна елегантність".

Lea Michelle в яскравих нарядах завжди дає мені самі радісне почуття. Мені здається, що такі насичені відтінки дуже підходять до обличчя темної акторки і роблять її зовнішній вигляд ще більш яскравим. Також варто звернути увагу на найкрасивіші ювелірні вироби - сережки і кільце з рожевими каменями відмінно поєднуються з нарядом.

Актриса Jamie Alexander bet на незвичайному архітектурному зрізі її наряду і не ходив в ньому неокласний. Стиль сукні дійсно виглядає ефектно, а глибока декольте на грудях і спині, незважаючи на здавалосяу відвертість, не виглядають вульгарно. Не може бути кращим нарядом церемонії, але я обов'язково пам'ятаю його.

Р.

І нарешті, як пообіцяли, топ 5 кращих нарядів церемонії (на мій погляд, звичайно):

1 - Маріон Котильард у християнському діорі
2 - Аманда Seyfried на Zac Posen
3 - Ніна Добрев в Elie Saab
4 - Джессіка Шаст в Олександр Маквін
5 - Ніколь Кідман у Віденському Вествуд

Що б ви були у верхній частині 5?