2470
Фото Девід Бекхем
«Вікторія, діти і футбол – три стовпи мого життя», – розповідає чоловік, батько і футболіст Девід Бекхем. На своїх особистих фотографіях все найбільш улюблене в колекції: його дружина Вікторія, чотири діти і багато футбольних атрибутів.
З любов'ю Харпера, унікальною дочкою.
Коли дитина народилася, хлопці і я знав, хто був зарядним.
Давід на відпочинок з сім'єю:
доб. 2
Thumbelina David і баскетболістка Howard Dwight:
Beckham і Real Madrid гравці Sergio Ramos ...
... і Iker Casillas.
, Україна
Татусь.
Давид нехтує увагою найближчих людей. Він має обід з матір'ю Sandra.
І тепер він захопив його бабуся.
Що потрібно сказати?
р.
У своїх руках:
Поціновувачі не дають Давіду будь-який прохід.
р.
Але очі горять допомогти. Девід не тільки хороший сімейний чоловік і спортсмен, але і людина, яка робить благодійність безкоштовно.
Давід на набір нового H&M комерційного бізнесу. Він не менше, ніж обличчя і тіла всієї чоловічої лінії нижньої білизни цього бренду. До речі, Guy Ritchie приймав комерційну діяльність.
Ці дві гри, але Бекхем вирішив трохи відпочити, і Рональдо закінчив свою кар'єру в 2011 році. Брати в Місфортуні, але гравці, звичайно, прохолодні, особливо Рональдо.
р.
Давід і Вікі з синами:
р.
Девід Бекхем Twitter: twitter.com/DavidBeckhamWeb
З любов'ю Харпера, унікальною дочкою.
Коли дитина народилася, хлопці і я знав, хто був зарядним.
Давід на відпочинок з сім'єю:
доб. 2
Thumbelina David і баскетболістка Howard Dwight:
Beckham і Real Madrid гравці Sergio Ramos ...
... і Iker Casillas.
, Україна
Татусь.
Давид нехтує увагою найближчих людей. Він має обід з матір'ю Sandra.
І тепер він захопив його бабуся.
Що потрібно сказати?
р.
У своїх руках:
Поціновувачі не дають Давіду будь-який прохід.
р.
Але очі горять допомогти. Девід не тільки хороший сімейний чоловік і спортсмен, але і людина, яка робить благодійність безкоштовно.
Давід на набір нового H&M комерційного бізнесу. Він не менше, ніж обличчя і тіла всієї чоловічої лінії нижньої білизни цього бренду. До речі, Guy Ritchie приймав комерційну діяльність.
Ці дві гри, але Бекхем вирішив трохи відпочити, і Рональдо закінчив свою кар'єру в 2011 році. Брати в Місфортуні, але гравці, звичайно, прохолодні, особливо Рональдо.
р.
Давід і Вікі з синами:
р.
Девід Бекхем Twitter: twitter.com/DavidBeckhamWeb