Українська

Нещодавно відкрив нове відділення в Тель-Авіві. Архітектори змогли балансувати сучасний дизайн з натуральними елементами. Я дуже хочу працювати і створити в цьому номері.

р.

Восьмих поверхах, розташованих в офісній будівлі Елекра, кожен декорований в різних стилі, з урахуванням різних аспектів історії та традицій. У номерах та коридорах можна побачити картини, які розповідають про історичні події Ізраїлю та її людей.

Просторі офіси розраховані таким чином, що це приємно для співробітників, щоб спілкуватися один з одним протягом робочого дня. На додаток до комфортних робочих місць, центральний офіс має три ресторани та номери для відпочинку. Панорамні вікна пропонують прекрасний вид на місто, що дозволяє переглядати дивовижні краєвиди, а штучні садові приміщення створюють затишну атмосферу.

р.

Під час будівництва будівлі використані найсучасніші технології - сонячні панелі, системи переробки води, нетоксичні матеріали.

Головний подвір'я у створенні цього офісу, який знаходиться на майже 8 тис. кв. м, належить архітектурному бюро Camenzind Evolution спільно з Studio Yaron Tal.