Підпишіться на нашу розсилку!

«День Подяки» за Ліндай Лохан не у всіх відношеннях до релігії. Цей день означає лише одну річ для неї: час вибрати сукню і піти в заспокійливі гріхи для наступного судового слуху. LiLo – це один з найвідоміших гостей. Тут вона під ручкою з матір'ю Ніна заманює через натовп фотографів.

р.

Похоронна сукня була замінена на весільну сукню.

... і LiLo в образі його idol Marilyn Monroe.

На відміну від заряду крадіжки - Lindsay в бежевій шкіряній сукні Raquel Allegra на 20 000 рублів. Я вгадаю, що вона хотіла показати, що вона мала гроші, і що вона не повинна вкрасти нічого.

Linda Evangelista рідко йде до суду. 47-річна топова модель в акуратному чорному костюмі досягла своєї мети в суді і тепер поточний чоловік Сальма Хайек, Франсуа-Хенрі Піноут, сплачує $ 28,000 на місяць, щоб підтримати сина Августин, який народився після поділу бізнесмена і моделі. Лінда не було часу, і навіть незважаючи на те, що відносини не були зареєстровані, і вони зустрілися з Піно лише за шість місяців, Evangelista вирішив, що потрібно було вчити недбалий батько урок.

Наомі Кемпбелл не має дітей і не має нічого спільного з чоловіками, але її темп відчував і «чорний пантер» часто лікує слуги відкрито приниження. У 2006 році модель була спіймана зарядкою стільникового телефону в голові його покоївки. Після цього інциденту королева королева не відчувала себе такою важливою особою, мої підлоги в гаражі сміття протягом п'яти днів.

Прибуття нової зачіски в суді. Дуже хороший.

Після того, як Париж Хілтон був основною партією дівчини в Голлівуді, але не менше п'яти років, вона вийшла і почала славитися своїми романами, не проблем з законом. Її «судові образи» вважається одним з найбільш елегантних і стриманих на відміну від звичайних луків. Наймодніші монохромні сукні поєднуються з класичними Laboutins

. й .like a людина ...

... і ансамбль з пікантною лабіринкою.

Для того, щоб не виділити неприємний «суботний» у своєму особистому календарі, Черил Колл прийшов до слуху в повсякденному одязі. Дівчина з'явилась перед суддями за звинуваченнями у поведінці і ревно ізолювати працівника нічного клубу. Черил категорично відхиляв її провину, але суд все одно засудив її в службу спільноти і штраф.

Нікол Райчі і її улюблений Joel Madden прийшов до суду з простою причини: Ніколь під впливом препаратів. Звісно, соціаліт відхилявся все, але слуги закону розуміють все - лежачи, як вона дихає. Багатий був вирокований на чотири дні в тюрмі, але він провів трохи більше години за барами, так як виявилося, що було занадто багато злочинців і занадто мало місця.

Кірстен Дунст був жертвою звичайного тифу, але в суді вона повинна пройти багато.

Все перетворилося в видовище. Вона повинна бути такою простою - покласти хлопця в в'язниці для крадіжки. Але коли я прийшов до суду, я був поставлений в поганий світло - я зробив ступеню актриса.

Ріканна була гарною і незадоволеною, коли вона принесла звинувачення в Кріс Брауні у 2009 році.

Вона залишалася такою ж 2013 року, коли вона прийшла до підтримки Великої мучениці, яка вона ще любить.

4912947р.

У дворі, як тільки вона була поінформована, що повне утримання дітей належить не до неї, а до її вибуху.

р.

Білий верх - чорний дно: Katie Ціна на її шляху з суду у липні 2008 року.

Дружина Sting, Trudy Styler...

Єміма Хан, мільйонер, також взяв участь у судовому розгляді з особистих причин.