1584
Фото Микола Голт
Роберт Паттінсон, переїзд! Тепер парад буде командувати не за вампіром, але зомбі. В той час як в театрах в повному гойдалці "Теплий з наших богів" Я раджу познайомитися з основною зомбі, Микола Холт. Цей 23-річний чоловік з приємним зовнішнім виглядом і, можливо, не розкривний драматичний талант, приваблює простоту, яка багато старенькі молоді актори тепер не мають.
В той час як Микола не знає, що гасіння полум'я і популярність є, але все в своїх кар'єрних травах, що його найдовший час прийде. Тепер англійці відомий переважно як екс-бойфренд Дженніфер Лоуренс і хлопчик від «Мій хлопчик», «Сккери», «Битва титанів» і «X-Men: Перший клас», але в подальшому він має два дуже визначні проекти – «Жак – підкорювач гігантів» і «Мад Макс: Fury Road», з випуском якого має шанс стати справжньою Голлівудською зіркою.
Микола висить з друзями:
р.
до 1 2 3 4 5+
Нек і X-Men: перший клас костюм дизайнера:
480273
Пальмер Holt і Teresa Palmer, який захопив фото з певним апетитом:
Ночівля для обіду, мозку!
Микола та Аббі Лі Кершав:
р.
Holt висить з Anale Tipton, Teresa Palmer, Penn Badgley і Zoe Kravitz:
314281.
р.
Теплі Боги сьогодні приходять!
Микола Голт Twitter: twitter.com/NicholasHoult
В той час як Микола не знає, що гасіння полум'я і популярність є, але все в своїх кар'єрних травах, що його найдовший час прийде. Тепер англійці відомий переважно як екс-бойфренд Дженніфер Лоуренс і хлопчик від «Мій хлопчик», «Сккери», «Битва титанів» і «X-Men: Перший клас», але в подальшому він має два дуже визначні проекти – «Жак – підкорювач гігантів» і «Мад Макс: Fury Road», з випуском якого має шанс стати справжньою Голлівудською зіркою.
Микола висить з друзями:
р.
до 1 2 3 4 5+
Нек і X-Men: перший клас костюм дизайнера:
480273
Пальмер Holt і Teresa Palmer, який захопив фото з певним апетитом:
Ночівля для обіду, мозку!
Микола та Аббі Лі Кершав:
р.
Holt висить з Anale Tipton, Teresa Palmer, Penn Badgley і Zoe Kravitz:
314281.
р.