1005
♪ ♪ ♪
Вона називається найсолодшою акторкою нашого часу, і її персонаж від фільму «Амелі» давно став культом. Аудрі Того, який мріяв стати біологом з дитинства, не подумав, що кіно стане її елементом, але зараз неможливо уявити французьке кіно без цього чарівного і дитячого прямого краси. Аудрі - 34 роки, вона все одно є жіночним, диким, чарівним і, звичайно, талановитим. Всім, хто знає її не тільки як Amelie Poulin, обов'язково, що дієвий подарунок віддається їй зверху, і вона все ще відіграє свою кращу роль разом з «Amelie». Того є все для цього: талант, зовнішній вигляд і можливість. Ось тільки на Голлівуді картини Аудрі ми навряд чи бачимо і не тому, що вони не називають, але тому що вона хороша пікі.
Це буде весело для мене, щоб бути в Голлівуді, але це не буде кіно, як Blah blah blah, частина три, якщо ви знаєте, що я маю на увазі.
Я пропоную вам виглядати романтично, трохи гістерично і трохи дивних персонажів Одрі.
"Амелі" (2001)
р.
"Любов і не робить" (2002)
«Іспанська» (2002)
р.
р.
"Дірті Шармс" (2002)
Довге залучення (2004)
Кодекс Da Vinci (2006)
, Україна
"Фатал краси" (2006 р.)
р.
Просто разом (2007)
Габаритний зображення
"Коко До Чанель" (2009)
р.
"Тендерність" (2011)
р.
Це буде весело для мене, щоб бути в Голлівуді, але це не буде кіно, як Blah blah blah, частина три, якщо ви знаєте, що я маю на увазі.
Я пропоную вам виглядати романтично, трохи гістерично і трохи дивних персонажів Одрі.
"Амелі" (2001)
р.
"Любов і не робить" (2002)
«Іспанська» (2002)
р.
р.
"Дірті Шармс" (2002)
Довге залучення (2004)
Кодекс Da Vinci (2006)
, Україна
"Фатал краси" (2006 р.)
р.