Франкові наряди в історії граматики

Не секрет, що представники музичного шоу-бізнесу люблять яскраві, незвичайні і відверті наряди. Якщо червоний ковролін «Оскар» або «Золотого глобусу» не приймається на половинках тіла, то на червоному килимі «Грамми» все можливе. Не дивлячись на те, що до останнього часу організатори шоу запрошують строгий код сукні та мораторій на перекриття унітазів на музичній церемонії. Проте, килим Grammys червоний має багато дуже розкрити наряди, деякі з яких вже зробили історію.

Хто б подумав, що жінка поважна і розумна як Celine Dion може виглядати недбалим? Що сталося. У 1993 році Celine з'явився на червоному ковроліні Grammys в чорному трикотажному одязі, яка не залишилася для фантазії.

Ми всі знаємо, що Jennifer Lopez не є байдужим до відкриття сексуальних нарядів, які зосереджені на найбільш апетитних частинах її тіла. Сукня Versace, в якій співак з'явився на Grammys в 2000 році, була просто так і, незважаючи на надмірний кандор і прозорість, назавжди вступив в історію церемонії як найрозкішніший і сексуальний наряд. Згідно з JLo, вона мала носити сукню тільки тому, що її інший наряд, який планував носити на церемонії, зіпсувався. Але ми знаємо, що це просто виправдання.

У 2001 р. члени дитини Дестини, під керівництвом Бейонсе, з'явилися на Grammys в сміливих нарядах, що звичайна людина може носити крім пляжної партії. Але вони були просто квіти...

Після того, як їх наступна нагорода, зірки троянда на сцені вже в купальниках.

Але це не просто Дитина Destiny, яка сяла голий на церемонії в 2001 році. Одяг Tony Braxton був настільки відкритим, що співачка виглядала назад, щоб переконатися, що її плаття не підняло найнепристойніших частин її тіла.

Cheryl Crowe's outfit на 2002 Grammys був представлений pubic-lacing комбінезон, cowboy черевики і suede пальто ... варто тримати збитий вгору.

До шлюбу і народження дочки, рожевий віддають перевагу дуже повсякденним нарядам. Так само це божевільна готична сукня з прозорим бобом і вирізом практично до талії. 2003.

У колекції Christina Aguilera багато на відкритому повітрі вбрання до цього дня, але це плаття з вирізом від підпалу до підпалу, можливо, одне з найбільш розкриваються. І вульгар і без смаку. 2004.

р.

Я не знаю, що керував дизайнером, який зробив цю сукню для Lil Kim, але співак був явно в той самий холодний лютий вечір 2004 року. Головне, що я не забув хутряний комір.

Незважаючи на те, що вона не має сенсу говорити про відмову від нарядів Лілі Кім, оскільки вона втратила свою гордість і честь в 1999 році, коли вона з'явилася на церемонії MTV EMA в цій формі.

Рослинний ковролін Grammys був дуже насичений, щоб розкрити наряди. Що тільки варто цю сукню, яка прийшла до церемонії актриса і співачка Маргарет Чо Маргарет Чо. «І вона є величною, вона виступає як папава.» Не про неї.

Террі Хатчер, 2006. Прозорі сукні завжди стануть невід'ємною частиною червоного килима, але таке зображення може бути успішним тільки якщо є найбільш закритий нижню білизну і воістину стильне нарядування, а не одягнена.

2008 р. Сукня Бейонсе дуже відрізняється від інших нарядів в цій колекції і виглядає красиво, але той факт, що співачка не має ніякого нижню білизну дає нам кожен право називати її нарядним кандидом. Звичайно, в хорошому розумінні слова.

р.

На дев'ятий місяць вагітності не завадило співачки Мії, щоб одягатися в прозорому наряді з вставками гороху в опуклих місцях. Ну, принаймні я пам'ятаю мій бюстгальтер.

Наряд Ciara від Pucci навряд чи може бути смачним або вульгарним, але велика кількість голого тіла пропонує такі думки. Ми бачили гірше, хоча.

Чудова сукня Жана Павла Гомера була ще одним провокативним нарядом в гардеробі Ріанни. 2011.

Модельний малюнок не завжди хороший. Це дозволяє носити найрозмальніші і відкриті сукні, які часто стають найвужчими і без смаку. Анна Вяліцина знає це не послухати. 2012.

р.