Стиль на подіум і відключення. .

Міранда Керр

Якщо на показі модного бренду «David Jones» австралійський супермодель демонструє строгі костюми чоловічого крою (як на фото), так і вишукані сукні в підлозі, то в звичайному житті Miranda природним чином віддає перевагу випадкових образів. В основному подорожі, краса намагається зробити одяг максимально комфортним. Джинси, стрибки та взуття з низькими каблуками в поєднанні з стильними капелюхами та іншими аксесуарами і міранда вже є королева вуличного стилю. Вона вміло поєднує в собі прості речі, які виглядають найбільш вигідно на її красивій фігурі.

Gisele Бундчен

Кілька років, можливо, навіть місяців тому, Giselle був непаралізований на всесвітньому катанні. Який рік поспіль вона визнана найвищою платною моделлю в світі, адже професіоналізм, з якою вона підійме її роботу, тепер може похвалитися підрозділами моделей (в основному, на початку своєї кар'єри ніхто не хотів працювати з нею). На катанку вона з її впевненою гайкою привертає увагу не тільки до себе, але і до одягу, але і в житті Бундчен намагається бути менш помітним. Вона має два красивих дітей, люблячий чоловік і багатомільйонно-дельларна фортуна, тому, як вона колись прийнята, вона не потребує всіх гіп, пов'язаних з її особистим життям.

Кароліна Куркова

"Я люблю сучасні класики!"

Гейді Клум

З юного віку Гейді поважала себе зовнішнім, тому що інші моделі були значно вищими і набагато тонше, ніж вона, але з віком німці зайняли її форми і навіть закохали їх любов'ю. У будь-якій можливості, Klum показує, що ми його консервували фігуру на соціальних заходах, в звичайному житті вибираючи найбільш закритий тип одягу.

Alessandra Амбросіо

На кішка, молода мама часто доводиться одягатися в темних тонах, хоча на будні дні вона практично завжди з'являється в образах світлих кольорів, які, до речі, йдуть набагато більше, згладжуючи гострі риси обличчя.

.

Наомі Campbell.

Дизайнер Роберто Каваллі приймав, що якщо модна індустрія була заснована Оскар, він не хотів би дати йому Naomi Campbell.

Black Panther з радістю представляє предмети з різних колекцій, граючи нову роль кожного разу.

Кейт Мос

«Дрессінг гарно моє завдання. Не один, навіть мій мама, знає, наскільки важко це.

р.

Adriana Ліма

Adri - мінімаліст. Її повсякденні образи так прості, що папарази рідко дивитися її. Вони набагато цікавіше тим самим Амбросіо, хоча, десь читають, що вони є чудовими, щоб слідувати за нею (право, сам Амбросіо закликав фотографів, де модель є).

Росес Мисливецьтон-Білі

На мій погляд, Rosie має другий самий універсальний і красивий стиль вулиці (після Міранди, звичайно).

Коко Роча

Коко може одягатися в яскраві наряди, які вона не любить, але в житті модель монохромна і багатошарова.

«Я люблю чорний і сірий. На вулицях Нью-Йорка ви не бачите мене в білому або рожевому кольорі, адже чорні шкіряні черевики і куртки все необхідне.

Р

Ерин Теплогертон

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не подивіться на бренди та тренди – подивіться в дзеркалі душі.