1024
Цитати від Samantha Jones
Символ Samantha Jones (Kim Cattrall) в серії закохався у більшості глядачів в певній мірі більше, ніж головний герой Carrie Bradshaw.
Цей візерунок можна легко зрозуміти: Samantha - це визволена жінка в будь-якому сенсі, яка не залежить від інших думок людей і не приділяє уваги стрибкам. На відміну від багатьох жінок, вона не шукає шлюбу і є скептиком любові слова.
Вона має 2 пристрасті: чоловіки і робота в якості PR-менеджера. Samantha є старшим, ніж її подруги Carrie, Miranda і Charlotte, і це може пояснити її цинічне ставлення до життя через більше досвіду. Вона ніколи не захоплюється і сміливо виглядає в очах її страхів і неприємностей життя.
Ось деякі мої улюблені котирування від Samantha Jones:
Мені подобається, коли я думаю, що я розумний, ніж вони, тому що це зазвичай вірно.
- Чи знаєте ви, що ви ніколи не берете участь у житті з батьками?
- Ну, можливо, з Принцом Вільямом...
Інші думки людей не мають значення для мене. Не знаю, що відбувається за закритими дверима.
Жінка має право використовувати будь-які засоби для досягнення мети.
Чоловіки крихітні примітивні. Поза «69»
Не дозволяйте йому зателефонувати вам свою подругу, і ви не будете екс подруга.
Любов був різним, коли жінка вийшла з печери, дивилася навколо... і сказав: «Це не складно. й
Цей візерунок можна легко зрозуміти: Samantha - це визволена жінка в будь-якому сенсі, яка не залежить від інших думок людей і не приділяє уваги стрибкам. На відміну від багатьох жінок, вона не шукає шлюбу і є скептиком любові слова.
Вона має 2 пристрасті: чоловіки і робота в якості PR-менеджера. Samantha є старшим, ніж її подруги Carrie, Miranda і Charlotte, і це може пояснити її цинічне ставлення до життя через більше досвіду. Вона ніколи не захоплюється і сміливо виглядає в очах її страхів і неприємностей життя.
Ось деякі мої улюблені котирування від Samantha Jones:
Мені подобається, коли я думаю, що я розумний, ніж вони, тому що це зазвичай вірно.
- Чи знаєте ви, що ви ніколи не берете участь у житті з батьками?
- Ну, можливо, з Принцом Вільямом...
Інші думки людей не мають значення для мене. Не знаю, що відбувається за закритими дверима.
Жінка має право використовувати будь-які засоби для досягнення мети.
Чоловіки крихітні примітивні. Поза «69»
Не дозволяйте йому зателефонувати вам свою подругу, і ви не будете екс подруга.
Любов був різним, коли жінка вийшла з печери, дивилася навколо... і сказав: «Це не складно. й