Королева була змушена скасувати свій світовий тур через серйозне поранення. Як виявилося, Гага страждає від декількох запалення суглобів, які розвивалися через травму під час одного з її виступів:
Я молився для відновлення, приховуючи біль від моєї команди. Я не хочу розчарувати своїх дивовижних шанувальників. Але після останнього нічного концерту я не можу ходити. Я сподіваюсь, що я не пробачаю себе, я зданий і сумний.
Вперше Гага скасувала лише кілька шоу в Детройті, Гамільтоні та Чікаго, дати яких були перенесені невизначено, але наступного дня вона мала відкласти залишилися 25 шоу в різних містах США. Захворювання приймала дуже серйозний поворот, а співачки потрібна термінова операція на правому стегні. Про це заявили в офіційній заяві менеджера "мама маленьких монстрів":
Після обстеження визначення тяжкості ситуації було визначено, що Лада Гага необхідна операція з відновленням. На жаль, ми повинні скасувати решту свого туру. Кошти за квиток будуть повернені.
497180 р.
Народжена Гага У квітні 2012 року було заплановано екскурсію по Сеулу, а також заплановано до кінця в Тульзі, Оклахома, 20 березня.
35919.