CDG Нагороди 2013

Фільмокритики продовжують підвести підсумки минулого року, і в цей час члени костюма Гульд США зробили їх вироком. У готелі Beverly Hilton відбулася вечеря, де не тільки прямі учасники шоу, в тому числі стилісти, дизайнери та костюмери, прибули, але й ті, які одягають. Останній, до речі, виконаний на червоному килимі з особливим шиком, як вбрання голлівудських зірок.

CDG Нагороди 2013

Помста зірка Ashley Madeque прогулялася червоним килимом в оригінальному J. Мендель-ансамбль з квітковим принтом насичених відтінків рожевого і фіолетового кольору. Я дуже люблю такі набори, що складаються з скороченої вершини і об'ємної спідниці, тому я просто не можу оцінити цей наряд. У мене є сумніви тільки стиль вершини - трапеція я віддаю перевагу більш прямим силуетом, хоча я не можу допомогти, що такий крій виглядає дуже цікавим.

CDG Нагороди 2013

4443034

CDG Нагороди 2013 Габаритний зображення

9415989

Крістен Він вибрав лаконічний чохол для сукні з приглушеним білим для церемонії, яка доповнюється замшевим бежевим взуттям і коричневим зчепленням з яскравою кораловою смугою. Я люблю зображення, побудовані на аксесуарах, і це наряд не виняток.

CDG Нагороди 2013

Ginnifer Goodwin рідко спирається на прості, без ризику зображення, і для цього я просто люблю свій стиль. Цього разу на акторці була червона сукня в підлозі, що складається з верхньої частини простого вирізати футболку і об'ємної спідниці з цікавим елементом у вигляді прозорих вставок на п'яти. Я люблю цей наряд, і більшість всіх я люблю, що Ginnifer не перевантажував зображення з аксесуарами, ювелірними прикрасами і хитромудрими макіяжами, тому що сама червона сукня виглядає дуже активно. Однак не варто малювати брови так ретельно - на більш детальному огляді він виглядає неприродно.

CDG Нагороди 2013

CDG Нагороди 2013

CDG Нагороди 2013

Лілі Collins не з'явіўся на червоному ковроліні, тому не дивно, що вона вирішила зробити справжній виступ з неї. Все про плаття Павла Ка, основним елементом якого був об'ємний білий бантик на спині. Ідея наряду дуже цікава, але я б трохи зменшила розмір банта - це не буде видно з фронту, а погляд з спини стане справжнім сюрпризом для глядача. Прийняття до цього маленького непорозуміння, образ Лілії добре і цікаво.

Актриса Майя Рудольф вибрала об'ємну драпіровану сукню для червоного килима навмисно - приховати округлену мумію. Наряд добре справляється з його завданням, проте його стиль залишає бажати кращого - без цього дивного чорного шматка тканини, плаття буде виглядати набагато світліше і ніжним.

CDG Нагороди 2013 р.

У цьому році не червоного ковроліну завершений без Анни Хатау, який я дуже щасливий, адже стиль цієї дівчини заслуговує тільки найвища похвала. На CDG Awards Енн з'явився в ексклюзивній сукні Gucci з прикрасою багатьох золотистих раціонів і кристалів, з вирізами на грудях і спині. Теоретично варто перевантажувати деталі, але на практиці це не сталося - простий стиль і довжина коктейлів.

CDG Нагороди 2013

CDG Нагороди 2013 Габаритний зображення

CDG Нагороди 2013

708748.

Ами Поелер доведе, що навіть класичний предмет гардероба, як маленька чорна сукня може бути цікавим. Родзинка наряду знаходиться в рукавах оригінального розрізу, які плавно переходять в кришку. Цікаві наряди - цікаві ювелірні вироби. Великі сережки з смарагдовими зеленими каменями чудово доповнять образ і додають яскравість до неї.

CDG Нагороди 2013

Famke Janssen вибрав вечірній туалет простого стилю і найкрасивіший сливовий колір для проходу по червоному килиму. Красивий наряд, але, на мій погляд, фігура Famke, позбавлена жіночних вигинів і талії, виглядає в цій сукні не особливо ефектно.

Cat Deeley на Monique Lhuillier. Новорічна сукня з декором срібних кристалів ... bal-blah-blah ... Чому, з усіх дизайнерських творінь, жінки все ще продовжують вибирати новорічні сукні? Наряд красивий, немає спору, але заборонений жаху.

CDG Нагороди 2013

CDG Нагороди 2013

І традиційний топ 5 за останні роки:

1 - Anne Hathaway на Gucci
2 - Ashley Madeque в J. Мендель
3 - Крістен Віг в сукні невідомого дизайнера
4 - Ginnifer Goodwin в Міша Нео
5 - Лілі Collins в Paule Ka