CDG Нагороди 2013

Фільмокритики продовжують підвести підсумки минулого року, і в цей час члени костюма Гульд США зробили їх вироком. У готелі Beverly Hilton відбулася вечеря, де не тільки прямі учасники шоу, в тому числі стилісти, дизайнери та костюмери, прибули, але й ті, які одягають. Останній, до речі, виконаний на червоному килимі з особливим шиком, як вбрання голлівудських зірок.

Помста зірка Ashley Madeque прогулялася червоним килимом в оригінальному J. Мендель-ансамбль з квітковим принтом насичених відтінків рожевого і фіолетового кольору. Я дуже люблю такі набори, що складаються з скороченої вершини і об'ємної спідниці, тому я просто не можу оцінити цей наряд. У мене є сумніви тільки стиль вершини - трапеція я віддаю перевагу більш прямим силуетом, хоча я не можу допомогти, що такий крій виглядає дуже цікавим.

4443034

Габаритний зображення

9415989

Крістен Він вибрав лаконічний чохол для сукні з приглушеним білим для церемонії, яка доповнюється замшевим бежевим взуттям і коричневим зчепленням з яскравою кораловою смугою. Я люблю зображення, побудовані на аксесуарах, і це наряд не виняток.

Ginnifer Goodwin рідко спирається на прості, без ризику зображення, і для цього я просто люблю свій стиль. Цього разу на акторці була червона сукня в підлозі, що складається з верхньої частини простого вирізати футболку і об'ємної спідниці з цікавим елементом у вигляді прозорих вставок на п'яти. Я люблю цей наряд, і більшість всіх я люблю, що Ginnifer не перевантажував зображення з аксесуарами, ювелірними прикрасами і хитромудрими макіяжами, тому що сама червона сукня виглядає дуже активно. Однак не варто малювати брови так ретельно - на більш детальному огляді він виглядає неприродно.

Лілі Collins не з'явіўся на червоному ковроліні, тому не дивно, що вона вирішила зробити справжній виступ з неї. Все про плаття Павла Ка, основним елементом якого був об'ємний білий бантик на спині. Ідея наряду дуже цікава, але я б трохи зменшила розмір банта - це не буде видно з фронту, а погляд з спини стане справжнім сюрпризом для глядача. Прийняття до цього маленького непорозуміння, образ Лілії добре і цікаво.

Актриса Майя Рудольф вибрала об'ємну драпіровану сукню для червоного килима навмисно - приховати округлену мумію. Наряд добре справляється з його завданням, проте його стиль залишає бажати кращого - без цього дивного чорного шматка тканини, плаття буде виглядати набагато світліше і ніжним.

р.

У цьому році не червоного ковроліну завершений без Анни Хатау, який я дуже щасливий, адже стиль цієї дівчини заслуговує тільки найвища похвала. На CDG Awards Енн з'явився в ексклюзивній сукні Gucci з прикрасою багатьох золотистих раціонів і кристалів, з вирізами на грудях і спині. Теоретично варто перевантажувати деталі, але на практиці це не сталося - простий стиль і довжина коктейлів.

Габаритний зображення

708748.

Ами Поелер доведе, що навіть класичний предмет гардероба, як маленька чорна сукня може бути цікавим. Родзинка наряду знаходиться в рукавах оригінального розрізу, які плавно переходять в кришку. Цікаві наряди - цікаві ювелірні вироби. Великі сережки з смарагдовими зеленими каменями чудово доповнять образ і додають яскравість до неї.

Famke Janssen вибрав вечірній туалет простого стилю і найкрасивіший сливовий колір для проходу по червоному килиму. Красивий наряд, але, на мій погляд, фігура Famke, позбавлена жіночних вигинів і талії, виглядає в цій сукні не особливо ефектно.

Cat Deeley на Monique Lhuillier. Новорічна сукня з декором срібних кристалів ... bal-blah-blah ... Чому, з усіх дизайнерських творінь, жінки все ще продовжують вибирати новорічні сукні? Наряд красивий, немає спору, але заборонений жаху.

І традиційний топ 5 за останні роки:

1 - Anne Hathaway на Gucci
2 - Ashley Madeque в J. Мендель
3 - Крістен Віг в сукні невідомого дизайнера
4 - Ginnifer Goodwin в Міша Нео
5 - Лілі Collins в Paule Ka