BRIT Нагороди 2013

За версією Grammy Awards Британська асоціація виробників Phonogram також отримала найкращі музичні артисти. З 1977 року ця організація є засновником премії BRIT, яка щорічно проводиться в Лондоні. Звісно, лауреати премії в основному британські, які не можна сказати про червоному килимі – цей вечір він був прикрашений шикарними нарядами гостей з США та Франції.

З кожним роком статуетка BRIT змінює свій зовнішній вигляд - в цей час від легкої руки художника Дамєн Хірст її пофарбували в різнокольоровий горох, тому не дивно, що попит на цю роботу сучасного мистецтва був великим.

Так, переможці:

Кращий Британський Соло виконавець: Бен Асард
Кращий Британський Соло виконавець: Емілі Санде
Британський прорив року – Ben Howard
Кращий британський гурт: Mumford & Sons
Кращий британський Один: "Скипад" виконується Adele
Кращий британський альбом: Наша версія подій Emily Sande
Кращий міжнародний Соло виконавець: Франк Ocean
Кращий міжнародний Соло виконавець: Лана Дел Рей
Міжнародний прорив року – один напрям

Червоний килим:

Rita Ora має дивовижну здатність зіпсувати і дешевити все вона носить. Ця сукня з колекції путу Уляна Сергеєнко (це дуже приємно бачити створення нашого співвітчизника на червоному килимі!) виглядає елегантно і красиво на катанні, але все це чарівно зникне на Rita. Крім того, наряд сидить невдало, а з спідниці зайвої довжини можна пришити ще одну сукню.

р.

561344

Джемма Артертон вибрала яскравий ансамбль від Джонатана Саундса для червоного килима. Я не зовсім зрозуміло, чому для музичної церемонії вона віддала перевагу кардигану і спідниці класичного крою (хоча прикрашена мільйоном червоних іридоресцентних блискіток), але навіть без цього наряду виглядає надзвичайно непристойним - повний і безперечно додає віку.

Alexa Chang rea З'явилася на червоному килимі влітку ансамблю - і це в Лондоні погода тільки вище 0 градусів. Але незважаючи на сезонну неперевершеність її наряду, образ Alexa вийшов дуже успішним. Набір верхівок і шортів з красивим друкованим малюнком прекрасно сидить і виглядає просто чудово. Я люблю зображення, які однаково поєднують жіночність, елегантність і грайливість – і це випадок!

Berenice Marlowe на Donna Karan Atelier. Критики називають цю сукню «рідке золото», і у мене є асоціації з шоколадною фольгою. Сукні з таких дешевих блискучих тканин завжди рубають мене, але я визнати, що в цій сукні фігура Brenis виглядає жорстоко сексуально. Це великий плюс, але це єдиний.

922397

Модель Йорданія Данн прогулявся червоним ковроліном в сукні з весняної колекції Balmain. Золотно-жовте плаття з об'ємною вишивкою в кращих традиціях французького будинку буде кожен шанс назвати кращими нарядами вечора, якщо не за непристойну довжину. Незалежно від того, як красиві ноги, не забуваємо золотого правила – відкрита вершина передбачає більш скромне дно.

Я важко визнати цей витончений леді бульбий jesse j, який любить шокувати нас з неявними комбінаціями в стразах, але я визнати, що я дійсно люблю таку зміну. Чорне плаття з колекції «Версаце» прикрашене глибокою декольте і золотою стрічкою, що містить «Медуса Горго» - символ італійського бренду - на пряжці. Для другого я думав, що цей наряд підійде сандалі з шліфованої шкіри, але тоді я зрозумів, що класичне взуття робить плаття відмінною компанією – вони злегка «мафл» відверта вирізка.

Ми всі знаємо про величезну любов Taylor Swift для суконь з блискучими фінішами, але в цей час країна diva перехопила її погані смаки і виступали на червоному килимі в розкішному створенні Eli Saab – без раціонів, паєток і вишивки! Розкішний вечір туалет чорний з напівпрозорими вставками виглядають не тільки красивими або милими, але ідеальна! Браво, Алі! Браво, Тейлор!

Наряд Lana Del Rey, хоча він був від Chanel, дивився смішно на тлі вечірних туалетів. Чудова чорна сукня в стилі ретро можна доповнювати цікавим взуттям або менш випадковим зачіскам, але Lana вирішила піти неокласним і вибрав кішки-зварене взуття і простий косий хвіст.

А традиційний топ 5, який в цей час перетворився в топ 3 через відсутність вдалого наряду на червоному килимі:

1 - Taylor Swift в Elie Saab
2 - Alexa Chang в Valentino
3 - Джессе J на Versace