612
Майкл Джексон молодий син
Напевно, багато шанувальників пізнього поп-королю сподівалися, що діти Михайла не почнуть підкорювати висоту полум’я в занадто юному віці (добрим прикладом є Макаула Кулькін: ранній полум'я зіпсувала хлопця). Але в вайн: дочка Джексона Париж вже стала «іє» на різних ТВ-шоу, найдовший син, князь Михайло Ср. не відстає за нею, а зараз наймолодшим з діточок Михайла ІІ, прізвисько Белькетта («биток» російською мовою), збирається за смаком полум’я. Блюхкетт створений для дебюту в епізоді 90210: Нове покоління, і отримає його дуже цікава роль. Він буде грати до потерпілого, хлопчика з ім'ям Коопера, який збитий нападниками разом з одним з основних персонажів серії Erin Silver (Jessica Straup). Деталі сценарію не розголошуються, і можливо, що історія Коопера не впишеться в одну серію, але прослужить кілька епізодів (це буде смішно, якщо він був також постійним членом, але це, на мій погляд, фантастично).
10-річний Бланкет через довге волосся часто помилково для дівчинки
До речі, пороги про запуск реальної виставки з дітьми Джексона, яка виникла, а потім поступово підпорядковано рік тому, були реанімовані. На жаль, виробники, які вирішили інвестувати в це шоу, чекають до тих пір, поки діти трохи старші, щоб вони не занадто сильно звинуватилися з експлуатації неповнолітніх.
р.
Два князі, Париж і деякі клоу.
10-річний Бланкет через довге волосся часто помилково для дівчинки
До речі, пороги про запуск реальної виставки з дітьми Джексона, яка виникла, а потім поступово підпорядковано рік тому, були реанімовані. На жаль, виробники, які вирішили інвестувати в це шоу, чекають до тих пір, поки діти трохи старші, щоб вони не занадто сильно звинуватилися з експлуатації неповнолітніх.
р.
Два князі, Париж і деякі клоу.