Kate Rocknroll і її особисте життя

Вона не оголосила її третій весілля. Але зараз Kate Winslet дозріває більш-менш відверта розмова про своє особисте життя. У інтерв'ю з британським хурпером Базаар, актриса сказала, що вона серйозно розуміла себе після її розлучення від Сама Мендеса і заміж третім часом набагато сильніше жінка.

Вінслет і Мендес розщеплюються в березні 2010 року. По суті, пара відокремилася значно раніше.
Я вивчав себе на чотири роки. Я думаю, що це стало набагато простіше, щоб зрозуміти деякі речі. Я знав, хто я був, і я шукав на ролі я грав. І я вдячний Богові за все це.
р.

У грудні, Катедія заміжня Ned Rocknroll, нефрика власника Virgin Group Richard Branson. Упродовж декількох тижнів після церемонії нагородження проголосила романтика пари, але її представник оголосив весілля акторки.

Ви знаєте, що я пропустив багато речей, але тепер я знаю, як боротися з нею. Я намагаюся не помітити, що не важливо, або фільтрувати його дуже уважно. Іноді я думаю, що це означає? Не може.
У інтерв'ю з журналістом Вінслет також розповіли про свою зустріч з Її величною Єлизаветою II – у листопаді минулого року Кате отримав орден Британської імперії з рук королева.

Боже, вона виглядає чудово, актриса захоплює Королеву. - Красива шкіра, товсте волосся. Вона була дуже красивою і свіжою. А що світле жовте плаття було просто дивним.
До речі, в якості весільного подарунка від Branson, Kate і Ned отримали квитки на космічного корабля - подорож пари пройде в цьому році.

р.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное