Лютого 5: Sarah Jessica Паркінг
Об'ємні локони з ефектом омбре є чіткою перевагою чарівності Сараю.
3610Р. 4200Р.
Лютого 6: Anne Hathaway, Jessica Chastain, Jennifer Lauren
Три оскаржені номінанти і три кращих зачіски. Anne Hathaway з її короткою стрижкою, яка поступово виростає.
... Jessica Chastain, волосся якого завжди добре забарвлюється і завжди красиво світиться в світлі точкових світильників.
... і Дженніфер Лоуренс з благородним кольором волосся і гарною укладанням. Її макіяж хороший, до речі.
р.
6 лютого: Коко Роча
Один з кращих зачіски в списку. Ретро завжди буде на користь!
Лютого 7: Chloe Sevigny, Alexa Chang, Лілі Дональдсон, Флоренція Welch і Solange Knowles
Галерея кращих зачіски для лютого 7 відкриває блондинка Chloe Sevigny. До недавнього часу вона мала поголені храми, але зараз завдяки диву розділу це не помітно. Я не можу пам'ятати, що Chloe виглядав як з її довге волосся, так що це нормально, щоб побачити її з короткою стрижкою. Довжина не відображає те, що вона виглядає молодше 38 років.
Мода для простоти і природності встановлюється англійцем Alexa Chang з її низьким поні годинником і округлими чубчиками.
«Якщо ви хочете, щоб дати весну в душу, освітлюйте своє волосся, як модель Лілі Дональдсон зробив», - сказав Гламур. Слідуючи цим порадам, брюнетки ризик не залишаючи будинок на всіх, отримувати небезпечний відтінок.
Р
Не так багато рудоволосі серед знаменитих дівчат, тому Флоренція Welch’s hair of the приємний мідний відтінок привертає увагу експертів.
Solange Knowles' типовий Afro зачіска. На мій погляд, вона не підходить всім, але якщо Solange дійсно любить його, то "так це буде!"
8 лютого: Chloe Moretz
Два дні до 16-го дня народження актриса з'явилася з простою і практично безтурботною зачіскою. Красиві локони і дуже красивий колір волосся!
12 лютого: Charlize Theron, Ума Турман
Не тільки зробив Charlize мати коротку стрижку, але в одному з останніх подій на її боковій голові мав ефект мокрого волосся! Вболівальники актриси не стали для цього, але навіть така укладка не зіпсувала красу. Тепер вона має різні зачіски і інший колір волосся, але цей вихід назавжди запам'ятається.
624873 р.
Що стосується розуму, я не розумію, що в її зачісці така річ...
14 лютого: Мішель Вільямс, Кате Босворт
Мішель навмисно змінив її коротку стрижку. Прем'єра Оз: Великий і жахливий відбій по всьому світу, де актриса може похвалитися як її акуратним стильним укладанням, так і чудовим стилем (з урахуванням рейтингу Marie Claire).
р.
Однією з трендів весняно-літнього 2013 року є прямі волосся. З цією зачіскою не так давно з'явився головний модниць Голлівуду - Kate Bosworth (листі), Jessica Alba і Jessica Chastain.
22 лютого: Анна Пакін
Для гарного перукарня «накладка волосся гарно» – це мистецтво. Майстри, які працювали з Анна Пакін, напевно, було приємно зробити укладку такого клієнта, адже її волосся знаходиться в відмінному стані і все, що необхідно, пара штрихів гребінця і декількох пухирців з лаком.