Так відрізняється Кара.

Вона зламалася в світ моди швидко і зараз не проходить шоу без її участі. Всі дизайнери світу, здавалося б, запрошують Кари на дефілію на презентації своїх колекцій. Що особливо про цю 20-річну британську жінку все ще є таємницею, але про те, що вона, на відміну від багатьох інших моделей, не сором'язлива бути себе, відмінно встановлює контакти з людьми і просто любить свою професію. "Любов", звичайно, голосно сказав, як відомо, що зараз Delevingne планує записувати свою першу пісню, і допоможе їй в цих друзів - Rita Ora і Rihanna. Крім того, дівчина діє в фільмах. Минулого року вона відіграла роль у адаптації пам’ятного роману Лева Толстого Ганни Кареніна з кейра Лицарлі у ролі назви. Але назад до моди. Краще побачити один раз, ніж почути сто разів. Що таке юна модель на подіумі?

Найщасливіша річ для мене про шоу, що я можу бути себе, весело, жарт, просто бути хто я. Як правило, в шоу себе я відіграю певний тип жінки, тип якого дизайнер хоче. Я думаю, що є різною людиною.
Лавін

р.

Мар

Сен-Лоран

Жан Павло Глодер

р.

Х&М

р.

Еміліо Пуччі

Версак

Бурарис Прорсум

Topshop унікальний

ДСП

Марк Яковс

Ясон Ву

р.

Петро Пилот

р.

Гільзи.

Етро

Фенді.

Порти 1961

Сайсберг

Анна Суй

Дерек Лам.

181775

ДКНИ

доб.200

Томмі Хельфігер

Марк Якобс

Росарт

Оскар де ла Мар

Джеремі Скотт

Р

Сестра Sibling

Метью Вільямсон

азія

НататататалаталататататалаРNoтаталаРNoтататаллаталалалРμРNoталРμР»РμллРμллРμР»РμР»РμР»РμллРμР»РNo

р.