990
Так відрізняється Кара.
Вона зламалася в світ моди швидко і зараз не проходить шоу без її участі. Всі дизайнери світу, здавалося б, запрошують Кари на дефілію на презентації своїх колекцій. Що особливо про цю 20-річну британську жінку все ще є таємницею, але про те, що вона, на відміну від багатьох інших моделей, не сором'язлива бути себе, відмінно встановлює контакти з людьми і просто любить свою професію. "Любов", звичайно, голосно сказав, як відомо, що зараз Delevingne планує записувати свою першу пісню, і допоможе їй в цих друзів - Rita Ora і Rihanna. Крім того, дівчина діє в фільмах. Минулого року вона відіграла роль у адаптації пам’ятного роману Лева Толстого Ганни Кареніна з кейра Лицарлі у ролі назви. Але назад до моди. Краще побачити один раз, ніж почути сто разів. Що таке юна модель на подіумі?
Найщасливіша річ для мене про шоу, що я можу бути себе, весело, жарт, просто бути хто я. Як правило, в шоу себе я відіграю певний тип жінки, тип якого дизайнер хоче. Я думаю, що є різною людиною.
Лавін
р.
Мар
Сен-Лоран
Жан Павло Глодер
р.
Х&М
р.
Еміліо Пуччі
Версак
Бурарис Прорсум
Topshop унікальний
ДСП
Марк Яковс
Ясон Ву
р.
Петро Пилот
р.
Гільзи.
Етро
Фенді.
Порти 1961
Сайсберг
Анна Суй
Дерек Лам.
181775
ДКНИ
доб.200
Томмі Хельфігер
Марк Якобс
Росарт
Оскар де ла Мар
Джеремі Скотт
Р
Сестра Sibling
Метью Вільямсон
азія
НататататалаталататататалаРNoтаталаРNoтататаллаталалалРμРNoталРμР»РμллРμллРμР»РμР»РμР»РμллРμР»РNo
р.
Найщасливіша річ для мене про шоу, що я можу бути себе, весело, жарт, просто бути хто я. Як правило, в шоу себе я відіграю певний тип жінки, тип якого дизайнер хоче. Я думаю, що є різною людиною.
Лавін
р.
Мар
Сен-Лоран
Жан Павло Глодер
р.
Х&М
р.
Еміліо Пуччі
Версак
Бурарис Прорсум
Topshop унікальний
ДСП
Марк Яковс
Ясон Ву
р.
Петро Пилот
р.
Гільзи.
Етро
Фенді.
Порти 1961
Сайсберг
Анна Суй
Дерек Лам.
181775
ДКНИ
доб.200
Томмі Хельфігер
Марк Якобс
Росарт
Оскар де ла Мар
Джеремі Скотт
Р
Сестра Sibling
Метью Вільямсон
азія
НататататалаталататататалаРNoтаталаРNoтататаллаталалалРμРNoталРμР»РμллРμллРμР»РμР»РμР»РμллРμР»РNo
р.