Російська автомобільна промисловість на межі прориву

У мене було одне питання. Ну, як я зробив. Не те, що я був цілеспрямовано займаюся ним, але все ще він був цікавим: чому це таке талановиті люди в усіх відношеннях (в тому числі талановиті і в різних видах рукоділля), вироби автомобільної промисловості, крім квадратного мату, можуть викликати тільки судомний сміх? З цієї землі, і всі ремесла людей підтверджують видатні таланти і навички. В будинку немає нігтів. Брати Черепанов вдалося побудувати локомотив. Так, і в нинішній час - після всього, незалежно від того, як скручування, але космічна потужність. І там, технологія — wow, і навички, знову, вимагають надзвичайних ситуацій. А до ВАЗу чи ГАЗ приходить - так ще одна партія відра з горіхами від транспортерів.
Відповіді, як часто буває в цьому житті, досить несподівано прийшли. Коли ви не подбаєте про питання, це непросто його вирішити. Вимкнено це простіше, ніж пара поворотів. Весь робочий одяг для всіх співробітників російських авто гігантів поставляються дефектні! Так, не просто дефектний, але в особливо складній і цинічної формі. Ну, все в цьому світі з'єднується. Як зробити гідний продукт в такому одязі? Ні. Отже, тут є конспірація на найвищому рівні, спрямованому на дискредитацію російської автомобільної індустрії.