1139
Цитати Elizabeth Taylor
Один з «королів Голлівуду» його Золотий Вік, двічі присуджував «Оскар», перший, чия комісія була одним мільйоном доларів, одружений за любов, як багато восьмих разів, дивовижно красива, весела, приваблива, містка і завжди трохи нещастя, але безперечно прагнула знайти справжню «живу щасливо коли-небудь після». Хто ще може похвалитися такою все більшою любов'ю життя? Вона стала легендою протягом життя, і може розповісти про себе і її життя. Зараз вона говорить про її знаменитих ролях в кіно і відомі висловлювання, свідчать про неординарне почуття гумору і інтелекту.
З часом ви починаєте шкодувати всіх гріхів, які ви зробили, і трохи більше, що ви не вчинили.
УВАГА! Патіент з роками. Чим менше років у нас є, тим більше наша ємність для терпіння.
У Нью-Йорку я дізнався, що немає кращого дезодоранта, ніж успіх.
Яскраві ролі дають мені особливу легкість.
Якщо виробник досить міцний, щоб запропонувати мені мільйон доларів за фільм, я не стикався достатньо сказати ні.
Все в світі змушує мене нервувати, крім зйомок.
Ви можете бути жиром і мати секс. Все залежить від того, хто ви відчуваєте.
Я був одружений. Скільки жінок може похвалитися тим же?
Наука в більшості людей нічого більше, ніж страх думки інших.
Жінки переважно розглядають чоловічі скраби і скраби, але ще не знайшли відповідної заміни для них. 598380 р.
Я не пам'ятаю, коли я не славився.
Ви знаєте, що ваш реальний друг, коли ви отримаєте в скандал. (Б)
Смак утворюється поступово. Товсті роки тому я хотів би маррі чоловіки, які не запрошували на вечерю.
Я не буду чекати мене, щоб сказати, що я не одружився знову.
Щоб стати легендою, необхідно спочатку вмирати.
Епітаф складається для себе: Це де Elizabeth Taylor відпочиє. Спасибі за кожен момент. Габаритний зображення
З часом ви починаєте шкодувати всіх гріхів, які ви зробили, і трохи більше, що ви не вчинили.
УВАГА! Патіент з роками. Чим менше років у нас є, тим більше наша ємність для терпіння.
У Нью-Йорку я дізнався, що немає кращого дезодоранта, ніж успіх.
Яскраві ролі дають мені особливу легкість.
Якщо виробник досить міцний, щоб запропонувати мені мільйон доларів за фільм, я не стикався достатньо сказати ні.
Все в світі змушує мене нервувати, крім зйомок.
Ви можете бути жиром і мати секс. Все залежить від того, хто ви відчуваєте.
Я був одружений. Скільки жінок може похвалитися тим же?
Наука в більшості людей нічого більше, ніж страх думки інших.
Жінки переважно розглядають чоловічі скраби і скраби, але ще не знайшли відповідної заміни для них. 598380 р.
Я не пам'ятаю, коли я не славився.
Ви знаєте, що ваш реальний друг, коли ви отримаєте в скандал. (Б)
Смак утворюється поступово. Товсті роки тому я хотів би маррі чоловіки, які не запрошували на вечерю.
Я не буду чекати мене, щоб сказати, що я не одружився знову.
Щоб стати легендою, необхідно спочатку вмирати.
Епітаф складається для себе: Це де Elizabeth Taylor відпочиє. Спасибі за кожен момент. Габаритний зображення