Джессі J.

Про свої плани, щоб зробити цей акт, співачка розповіла рік і половину тому і зараз, нарешті, поставила їх в практику. Вибір Джессе впав на британському фонді Comic Relief, надання матеріальної підтримки африканських країн, а також допомоги людям, які потребують у Великобританії. Кожен 2 роки в березні організація проводить телезону «Червоний день» за участю багатьох знаменитостей. Під час цієї події, яка цього року підняла запис £75 млн у пожертвувань від глядачів, що Джессе позбавив від свого підпису «беан» стрижка. Один з присутніх урочисто почав процес, який потім був завершений персональним списком Єссе.

Херсон

Я щаслива допомогти зібрати кошти для тих, хто не має можливості говорити і чути. Я багато спільного проекту Comic Relief, і я не знаю, де почати говорити про речі, які я бачив, щоб переконувати людей, як важливо, щоб підвищити гроші. День Червоного Носея - це просто одна ніч, але ці люди страждають кожну хвилину кожного дня кожного місяця кожного року. Так що я хотів зробити щось, що не за останні 5 хвилин, але принаймні кілька місяців. Нагадувати себе та інші, щоб зробити щось гарним, якщо ви можете. Я пообіцяв поголити голову для благодійного життя, і Comic Relief дав мені можливість зробити так, щоб зібрати гроші для важливих причин. Я зустрівся з Red Nose Day на телевізорі, оскільки я був дитиною, і я збуджуся приєднатися до зірок.

Ось що вийшов з неї:

Херсон