Стильні відомі чоловіки

Отже, ми продовжуємо піднятися на чоловічий рейтинг найстильніших журналів GQ.

На 25-му рядку цілком заслужено і природно був відомий голлівудський бачелор Джордж Клонею, який одягає костюми і джинси з однаковою витонченістю.

24. Михайло Стип, лідер і фронтмен відомого рок-групи Р.Є.М.

Це його.

Він теж.

Ви не вірите, але він. Ну, в уяві і різноманітності стилів, не можна заперечувати його.

23. Роберт Паттісон - романтичний вампір.

доб.200

р.

Роберт схожий на червоний.

22. Марк Ронсон, DJ, гітарист, музичний продюсер, виконавець, навіть переможець Grammy, а також стильний чоловік.

Хто не боїться рожевого кольору (не кожна блондинка на цьому наряді буде dare)

І я люблю носити модні пальто.

21. Alec Baldwin. Як добре він був в юності (який завжди пов'язаний з Кім Бесінгер) так стильний зараз.

Р

20. Гавриїл Махт. Назва цієї стильної чоловічої статі я дізнався недавно, хоча в пам'яті його зображення сидить довго - з "Sex і місто", хоча роль була досить епізодична.

19.00 р. Theophilus Лондон. музикант, hipster, rapper.

р.

Бейсболи є святими.

Шапки теж, хоча.

18 років Девід Ганді, не тільки актор, але і топ-модель. Він просто не може одягатися погано.

р.

17. Адріан Броди. З такою назвою неможливо бути стильним. Адріан виглядає більше, як художник або музикант, ніж відомий актор. У 2004 році Есаж назвав його найстильніше чоловіка в Америці.

р.

до

16. Алан Куммінг. Мій улюблений від хорошої дружини. Я не здивився бачити його на цьому списку.

1424786

Чарівна модниця!

15.00 р. Том Хардій відомий фільмами «Вступ» і «П'яний округ у світі», а також свіжопеченим жіночим вихованцем.

р.

Кілька зображень з таблиці. На мій погляд, це органічно в кожній з них, так само, як і в кожній з їх ролей.

14. Принц Михайло Кент. Королева Англії, до речі. І це пояснює. Реальний приклад «імпераційного стилю».

13.00 р. Закон Юди. І ось коментарі є зайвими.

Р

12. Райан Гослінг. А талановитий канадський номінант для Оскарів і Золотих глобусів. Я впевнений, що незабаром цей стильний хлопець стане лауреатом.

р.

р.

11. Давид Бекхем. Це людина, яка не може бути включена в всі стилістичні рейтинги світу, будучи так і так, і з такою дружиною.

, Україна

р.

499.00 Р

На підході гарячих десяти рейтингів ...