В туман

Німецький фотограф Себастьян Опіц вже чотири роки живе в Дубаї. У цей час він мріяв про захоплення унікального явища, яке затоплює місто двічі на рік. За кілька днів в березні і на початку вересня Дубай зануриться в туман.

Для проведення своєї ідеї фотограф мав піднятися на 85-й поверх Принцесиської вежі перед сном і очікуванням. Його довгі очікування були успішними. Захоплюючі фотографії міста, де зацарював фольг, роблять глядача зануритися в містичний нереальний світ. Його серія зображень, що відображають короткий момент, коли фог заповнює простір між хмарочосами, Себастьяном Опіцом під назвою «Хмара міста».

З висоти пташиного польоту, щоб бути більш точним – 400 метрів, галасливий мегаполіс стає містом в небі всього за кілька хвилин, де спокій і мрії панують.

Себастьян Opitz згадує: Протягом чотирьох років я мріяв про виготовлення цих рідкісних зображень. До 9 ранку не залишилося слідів туману. Я мав бути там до і сподіватися на краще. На щастя, я зміг отримати якісні фотографії чарівного заходу.

р.

619677

Opitz також вистрілив кілька хвилин, в яких він кладе все, що відбулося протягом чотирьох годин.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное