Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Ридер котирування

Не дивлячись на те, що вінона Риберська шапка називається дивним, немає кращого епітету для неї. Всім відомо, що хтось інший душ темний, але це 41-річна актриса є просто магазином непарних. Як дитина, вона ніколи не дивилася телебачення, трималася в контакті з покійними родичами все її життя, іноді пророкувала майбутнє, боявся води і була неможлива для покупок. Просто покласти, Winona є трохи ексцентричним, який є її особливістю, який колись приваблював перший голлівудський мастурбує на початку 90-х Johnny Depp. Він і Вінона були разом протягом 3 років, але через підвищену увагу преса і залишалися невдалими молодятами. Актриса не схожа на це, але про все, що не пов'язане з Джонні, розповісти її цілком в її силі.

Ми ніколи не були цікавими, як це написано.

Я хотів би називати hipster. Що таке, як?

Я читаю багато біографій знаменитості і зрозумів, що якщо речі були так складними і складними в житті людей, я повинен зробити те ж саме з життям.

У високій школі я використовував для сукні, як деякі подруга Бонда.

Я не думаю, що я можу впливати на будь-який, але сам.

У робочих матеріалах для перших фільмів мої персонажі описувалися в двох словах – рівнині і ступеню.

Коли я був восьмим, я мав б бути з морським пеннем. Він сказав: «Я б ви $ 500, що коли ви тридцять, ви будете хворі в дії». Я не збираюся запитати його за це гроші.

Я завітав журналістів. У вас є тільки два речі, які вони можуть писати про вас: прямо криється і що ви намагаєтеся зберегти секрет.

Поганий фільм зірка. Здавалося б, незважаючи на те, що люди в порівнянні з власними.

Я зараз, ніж коли-небудь. Але я не хочу ввімкнути в Gloria Swanson (я мовчана акторка кіно, яка припинила дію з приходом звуку), яка сидить в особняку, дивиться фільми і димає через уста.

Р

Найбільша помилка галузі полягає в тому, щоб почати виплати акторів $ 20 млн за кіно. Ось де все закінчилося.

Більше, ніж що-небудь, я боїться загартування.

Я не можу пам'ятати, що коли-небудь хоче бути актрисою. Але я пам'ятаю, що я хочу бути письменником.

Я люблю кітч у Рибі, оскільки ця книга може закінчити ваше почуття унікальності. До того, як ви заберете його, ви думаєте, що ви єдина людина, яка проходить через це.

Коли я був дев'ятнадцять, мій хлопець дав мені різдвяну картку, яка відправила в когось в 1950-ті роки. Не було нічого, але «Меррі Різдво» і підпису. Я тримала його протягом декількох років і був жахливо катування. Зрештою, я вирішив надіслати картку назад. Я написав, “Дар М. Салінгер, я отримав цю картку в подарунок, але тепер я хотів би повернути її, тому що я поважаю право на конфіденційність”. А потім, ви знаєте, що я отримав відповідь, лист з словом «завдяки тебе».

У той час як знаменитість є містом. Ви стаєте формою державного майна.

Ми сидимо в барі, коли один сказав мені, "Ви розумієте, що тут в Америці ви ніколи не збираєтеся зустріти чоловіка, який нічого не знає про своє життя?" ?

Я думаю занадто багато. Я думаю занадто багато попереду. Я думаю занадто багато назад. Я думаю занадто багато в різних напрямках. Я думаю про все, і якщо він існує в будь-якому місці, я вже трахнув думка про це.

Маючи недоліки, живі гладдю, падають, струшування є нормальним. Головне, щоб пам'ятати, що немає секретної відповіді на Ваше питання, тому це відбувається мені.

"Стандарт" - слово I hate. Будь-який, хто називає мене дивним, я стріляти його на місці.

У районі, де я живу, здається, що моделі з усього світу вийшли разом. На вулиці я відчуваю себе цирковим карликом.

Іноді ми всі повинні виростити.

Я божевільний, освічений, дикий, м'який, інтровертований, спрага, нудний, романтичний, самолюбний, гордий, жорстокий, темно-солодкий, і найголовніше - Я нарешті відсортував цей інтерв'ю.

Бо, Бог, що дивне слово, яке є.