Ридер котирування

Не дивлячись на те, що вінона Риберська шапка називається дивним, немає кращого епітету для неї. Всім відомо, що хтось інший душ темний, але це 41-річна актриса є просто магазином непарних. Як дитина, вона ніколи не дивилася телебачення, трималася в контакті з покійними родичами все її життя, іноді пророкувала майбутнє, боявся води і була неможлива для покупок. Просто покласти, Winona є трохи ексцентричним, який є її особливістю, який колись приваблював перший голлівудський мастурбує на початку 90-х Johnny Depp. Він і Вінона були разом протягом 3 років, але через підвищену увагу преса і залишалися невдалими молодятами. Актриса не схожа на це, але про все, що не пов'язане з Джонні, розповісти її цілком в її силі.

Ми ніколи не були цікавими, як це написано.

Я хотів би називати hipster. Що таке, як?

Я читаю багато біографій знаменитості і зрозумів, що якщо речі були так складними і складними в житті людей, я повинен зробити те ж саме з життям.

У високій школі я використовував для сукні, як деякі подруга Бонда.

Я не думаю, що я можу впливати на будь-який, але сам.

У робочих матеріалах для перших фільмів мої персонажі описувалися в двох словах – рівнині і ступеню.

Коли я був восьмим, я мав б бути з морським пеннем. Він сказав: «Я б ви $ 500, що коли ви тридцять, ви будете хворі в дії». Я не збираюся запитати його за це гроші.

Я завітав журналістів. У вас є тільки два речі, які вони можуть писати про вас: прямо криється і що ви намагаєтеся зберегти секрет.

Поганий фільм зірка. Здавалося б, незважаючи на те, що люди в порівнянні з власними.

Я зараз, ніж коли-небудь. Але я не хочу ввімкнути в Gloria Swanson (я мовчана акторка кіно, яка припинила дію з приходом звуку), яка сидить в особняку, дивиться фільми і димає через уста.

Р

Найбільша помилка галузі полягає в тому, щоб почати виплати акторів $ 20 млн за кіно. Ось де все закінчилося.

Більше, ніж що-небудь, я боїться загартування.

Я не можу пам'ятати, що коли-небудь хоче бути актрисою. Але я пам'ятаю, що я хочу бути письменником.

Я люблю кітч у Рибі, оскільки ця книга може закінчити ваше почуття унікальності. До того, як ви заберете його, ви думаєте, що ви єдина людина, яка проходить через це.

Коли я був дев'ятнадцять, мій хлопець дав мені різдвяну картку, яка відправила в когось в 1950-ті роки. Не було нічого, але «Меррі Різдво» і підпису. Я тримала його протягом декількох років і був жахливо катування. Зрештою, я вирішив надіслати картку назад. Я написав, “Дар М. Салінгер, я отримав цю картку в подарунок, але тепер я хотів би повернути її, тому що я поважаю право на конфіденційність”. А потім, ви знаєте, що я отримав відповідь, лист з словом «завдяки тебе».

У той час як знаменитість є містом. Ви стаєте формою державного майна.

Ми сидимо в барі, коли один сказав мені, "Ви розумієте, що тут в Америці ви ніколи не збираєтеся зустріти чоловіка, який нічого не знає про своє життя?" ?

Я думаю занадто багато. Я думаю занадто багато попереду. Я думаю занадто багато назад. Я думаю занадто багато в різних напрямках. Я думаю про все, і якщо він існує в будь-якому місці, я вже трахнув думка про це.

Маючи недоліки, живі гладдю, падають, струшування є нормальним. Головне, щоб пам'ятати, що немає секретної відповіді на Ваше питання, тому це відбувається мені.

"Стандарт" - слово I hate. Будь-який, хто називає мене дивним, я стріляти його на місці.

У районі, де я живу, здається, що моделі з усього світу вийшли разом. На вулиці я відчуваю себе цирковим карликом.

Іноді ми всі повинні виростити.

Я божевільний, освічений, дикий, м'який, інтровертований, спрага, нудний, романтичний, самолюбний, гордий, жорстокий, темно-солодкий, і найголовніше - Я нарешті відсортував цей інтерв'ю.

Бо, Бог, що дивне слово, яке є.