1071
CatalàDeutschEnglishEspañolFrançaisItalianoLatviešuLietuviųNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăSlovenčinaSvenskaالعربيةفارسیעבריתΕλληνικάБългарскиРусскийСрпски / srpskiУкраїнська中文(台灣)
Вперше став батьками. Дочка, народився 28 березня, була надана дуже незвичайна назва Лінкольн.
доб.
Раніше актриса приголомшувала про її страх дитини:
Коли я отримую в стаціонарі, я хочу склянку віскі, епідуральної, і попадати в обличчя з бейсболом і кинутися, коли він надходить. Тому що я бачив відео, і він виглядає страшно.
Життєрадісна табір від батьків, відома своїм почуттям гумору:
Лінкольн Белл Вівчарка тут. Вона має свою красуню матері та обсесію даду з грудями. Я!
Мій новий номер, який отримує свої штани брудними і не оплачує оренду. Так само як Декс вівчарка перед тим, як кинути пити. Привіт, Лінкольн!
доб.
Раніше актриса приголомшувала про її страх дитини:
Коли я отримую в стаціонарі, я хочу склянку віскі, епідуральної, і попадати в обличчя з бейсболом і кинутися, коли він надходить. Тому що я бачив відео, і він виглядає страшно.
Життєрадісна табір від батьків, відома своїм почуттям гумору:
Лінкольн Белл Вівчарка тут. Вона має свою красуню матері та обсесію даду з грудями. Я!
Мій новий номер, який отримує свої штани брудними і не оплачує оренду. Так само як Декс вівчарка перед тим, як кинути пити. Привіт, Лінкольн!