Відомий після своєї ролі в «Класному музичному залі».

Відомий після своєї ролі в «Класному музичному залі». Зак Ефрон. Їхня любов була як казка, але наприкінці 2010 року, їх поціновувачі пари лікували над їх розколом. А тепер Ванеса виросла, зірвала в «Забороненому прийомі» і «Відключений відпочинок» і з вересня 2011 року почала знайомства Остін Буллер. Варто відзначити, що Vanessa також стильна дівчина.

, доб. 4

Давайте подивимося на юну Голлівудську зірку.

На голлівудській прем'єрі забороненого прийому Vanessa shone в шикарному трикотажі Jenny Packham.

р.

Vanessa не боїться брати ризики: в цій грішній сукні з яскравим принтом і глибоким вирізом, актриса була в точковому світильникі на прем'єрі нової програми відомого Cirque du Soleil. Браво! :)

Сукня Maria Lucia Hohano дуже фурнітура Hudgens. Корисний колір підкреслює її засмаглий колір шкіри. У цій сукні Vanessa з'явилася на прем'єрі фільму «Таємний острів 2»

Дуже гарна сукня! Цей ніжний рожевий колір добре поєднується з чорним волоссям. Можливо, це плаття Moschino буде виглядати занадто slick на білявка, але Vanessa є просто правою. Так це Hudgens зображення просто зачаровує мене. Саме так вона вдягнена з нагоди смертності.

Знову ж, ризикований вибір, але він знову окупається! У ваговому сукні Джорджа Чакра Капуре, Ванеса прибув до 20-го щорічного Фонду Оскара Елтона Джона СНІДу. Дацзлінг!

Гудгени на австралійській прем'єрі поїздки 2: Таємний острів, що відбувся в кінотеатрі Хойтс в Сіднеї. Актриса з'явилася в Аманді Вейклі.

Я дійсно насолоджувався появою Ванесса в білосніжну сукню від Альберти Фертті. Приховує всі свої недоліки, і тільки привертає очі. Ванесса на прем'єрі «Сукер Пунк» на Vue Cinema в пл. Лейстер.

Великий погляд на золотому темперлі Лондон плаття! У цій сукні Vanessa втілена на Венеційському фестивалі з прем'єрою фільму «Осні свята».

Ще одна сукня з Венеції фестивалю Blumarine. Смачний!

до 1 2 3 4 5+

На Голлівудській прем'єрі однойменного фільму Гудгени обрали сукню Naeem Khan. Я люблю те, що вона засмагла тут і виглядає як птах в цій сукні. Так гарячий, бразильці... :-

Ванесса на прем'єрі «Отбрейк» в Парижі. Я люблю цю сукню, але здається, що взуття трохи важко для сукні Rafael Cennamo.

Пишіть коментарі, які ви хочете побачити в наступному розділі.