Риганна

Вона змінює волосся на швидкості світла. Чи знаєте ви? Звісно, звичайно, це Ріанна. Цей Барбадіан краси подарував світ не тільки співати, але і екзотичним зовнішнім виглядом. Вона зламала Кріс Брауно, а потім вона повернулася разом з ним, вона видала багато пісень і кліпів, як я сказав, що вона змінила мільйон зачіски і продемонструвала багато великих луків. Деякі, а саме найкращі виходи в світлі, ми зараз розглянемо і оцінимо.

Коли Ріанна була ще рудоволоса, яка була однією з найяскравіших реінкарнацій її життя, вона обурила сукню Elie Saab Haute Couture в 2010 році American Music Awards в тоні кольору волосся. Яскравий!

У 2011 році Ріанна з'явилася в чорному мереживному сукні з вставками «ніз», і створила це диво Stella McCartney. Я люблю цей образ повністю. Почати з довгою червоною косою і закінчуючи аксесуарами. Браво, Ріанна, Браво!

Один день Ріханна вирішила стати актрисою. І скоро побачили її в кіно «Батта». А коли вона була на рекламному турі, вона продемонструвала деякі гідні види. Наприклад, в Лондоні вона обурила на замовлення плаття Олександра Вонга. Я не скажу, що мені подобається колір, але я вірю, що мета цієї сукні була показати і підкреслити фігуру помітно більш тонкої Риганни, і ця мета виконана.

Rihanna представила чудовий образ на премію BRIT Awards 2012 в сукні від Givenchy Haute Couture. Цей образ відповідає всім вимогам Голлівудського шику!

Ріанна знала, що комоно був традиційним одягом в Японії, тому вона носила його на прес-конференцію Sea Battle. Колір синій освіжає Ріанна.

Не дивлячись на мій улюблений образ! У 2012 році Грамміс Ріанна змагалася. Він був розроблений нічим, ніж Giorgio Armani. Брілліант!

У шкіряній сукні Tom Ford Rea з'явився на балі Інституту костюма. Сукня відмінно підкреслита її заточений малюнок. Ніцца

Сексуальна RiRee у яскравому шкарпетці Calvin Klein на GQ Person of the Рік церемонії в Лос-Анджелесі. Ріанна виглядає дуже червоним.

Цей самий колір, але абсолютно інший жіночний образ. Ріре на Аццедін Алая в 2013 році Grammys здивував всіх в хорошому розумінні слова. І все ж я задаю, як вона керує реінкарнатом і вона знає, як виглядати різні, які не можна, але будь ласка. Ми завжди чекаємо на Вас, і завжди чекаємо на вас. В той час як вона...

Наступний пост буде про Джессіка Альба.