ACM Нагороди 2013

На церемонії нагородження переможців 48-ї Академії Нагородження музики. З заходу вузько сфокусовано, список учасників церемонії малий, але навіть так, червоний килим ACM Awards 2013 був вражаючим пам'яткою. Як виявилося, країна divas не тільки знає, як красиво співати, грати в гітару віртуоз і танцювати в бобах. Їхній арсенал також має бездоганне почуття стилю і відмінний смак.

У мене є великий сюрприз. Я чекав побачити співачку в іншій чарівній сукні принцеси, яку вона любить так багато, але я бачив розкішний вечірній туалет Naeem Khan з фотодруком. Я дуже люблю вечірні наряди з принтами - вони виглядають дуже оригінально і вони не часто зустрічаються на червоному килимі. Ця сукня не плутати з будь-яким іншим!

р.

Країна diva Faith Hill прогулялася червоним килимом в чорному мереживному одязі від Chado Ralph Rucci. Цей наряд викликало мені змішані почуття, в першу чергу через його надмірну відкритість. Відкриті ворота, висока точність і прозора мережива показують нам занадто багато відкритого тіла, і це дешево змінює образ. Однак, я не можу допомогти, але похвалитися співачкою для її вибору взуття - оригінальне взуття від Dior навряд чи можна назвати безсмаковим або дешевим.

Р

р.

Ця золотиста сукня Badgley Mischka ми можемо побачити в гардеробі Taylor Swift, але для червоного килима вона спробувала на співачка Jenna Kramer. Багатий золотий фініш, спідниця тюль і францет є відмінним варіантом для вечірнього туалету в дусі Арт-деко. Шукаю ці наряди, я ще більше шукаю прем'єру Великого Гацбі!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Чорна сукня з геометричними прозорими вставками з BCBG Max Azria вигідно підкреслить всі переваги її фігури і виглядають дуже сексуально. На жаль, образ Kayleigh не можна назвати бездоганним - це все про дивний зачіска. Що це таке? З натяком недбалості? Коли просять прокоментувати її оригінальною зачіскою, вона відповів, « Чим вище зачіска, тим ближче до Бога». Цікаве місце :

, Україна

Незважаючи на те, що старий модний, Cheryl Crow's комбінезон знизився на мій лиж. Я не великий фанат корсетів, але широкі брюки, які дуже актуальні зараз, і благородний синій колір виглядає ефектно.

Singer Jewel обрала сукню з багатими фінішами з колекції couture Georges Chakra. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Тим не менш, варто відзначити найбільш ніжний персиковий відтінок - дуже весняний.

Звичайно, жодна країна партія завершена без Taylor Swift. Співачка повернулася до неї улюблених блискучих суконь, і в цей час її вибір припав на створення Долце і Капуста. Чудово, навіть такий здавалося б банальний гардеробний предмет як блискуча вечірня сукня, виконана цими італійськими майстрами виглядає оригінально. Чудова обробка, цікавий колір, який дуже важко описати в одному слово, і відкрита спина є рецептом ідеального вечірнього туалету від D&G.

р.